Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Η Σύγχρονη Λερναία Ύδρα

Αυτός ο λαός είναι περήφανος ,η αξιοπρέπεια , η πίστη σε ιδανικά, η προσήλωση σε αρχές, το θάρρος και η αυτοθυσία δεν είναι μύθος είναι μέρος της ιστορίας του , είναι μέρος του DNA του και αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας του. Η ψυχοσύνθεση του Έλληνα είναι ο στόχος , τροχοπέδη πάντα στα σχέδια ιμπεριαλιστικών βλέψεων που μεθοδικά στόχευαν την Ελλάδα. Δεν υποκύπτει και δεν υποτάσσεται εύκολα και για αυτό τα κύτταρα αντίστασης και περηφάνιας του πρέπει να φθαρούν να καμφθούν και να εξασθενίσουν.

Αποφάνθηκαν οι υπονομευτές του Ελληνισμού να μειώσουν και να αφανίσουν στιγμές του ενδόξου παρελθόντος του ,στιγμές πανεθνικού σπαραγμού και πόνου παραχαράσσοντας το νόημα τους, πλήττοντας το κύρος τους και απολείποντας κομβικά γεγονότα από αυτό. Η χημεία του Έλληνα με την ιστορία του είναι δυσεύρετη και σπάνια.. Περιέχει και εκπέμπει συναίσθημα, που τον συνεπαίρνει και τον ξυπνά από την λήθη που έχει υποπέσει και το συναίσθημα αυτό προσπαθούν να αποκρύψουν. Αυτό είναι το έγκλημα του γένους μας εξ αρχής έμαθε τους ανθρώπους του να ζουν ελεύθεροι. Αυτό είναι ασυγχώρητο , να πληγεί η ιδιαίτερη σχέση του Έλληνα με την ιστορία του που με τον δικό της μαγευτικό τρόπο του μεταβιβάζει τα εργαλεία που τον οδηγούν στην απόκτηση εσωτερικής ελευθερίας Σταδιακά στοχεύετε ο εκμηδενισμός κάθε μορίου αφύπνισης στη ψυχοσύνθεση του ώστε να καμφθούν τελικά οι αντιστάσεις του και να υποδουλωθεί.

Οι επιθέσεις των Νεοταξιτών στοχεύουν στην διάλυση κάθε ικμάδας περηφάνιας και φθοράς κάθε συντελεστή που διαχρονικά ενσωματώθηκε στον τρόπο ζωής και σκέψης του Έλληνα καθώς όλα μαζί προάγουν την Ελληνική Παιδεία. Ένα όμως δεν λογάριασαν, το Ελληνικό Πνεύμα που δια μέσου και της ιστορίας, όχι μόνο δεν μπορούν να διαγράψουν αλλά έχει φροντίσει να γαλουχήσει τους Έλληνες με τον ελεύθερο τρόπο σκέψης ώστε να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο και να αντιστέκονται στις Λερναίες Ύδρες όπως έπρατταν διαχρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: