Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 5ο)

Κάνω μια παρένθεση, για να τονίσω ότι ήδη και δια των όπλων, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, παρεμβαίνει με βία, για την επιβολή της αστικής δημοκρατικής «θρησκείας». Άλλωστε, οι Ευρωπαϊκοί λαοί είναι πλήρως υποτελείς - ειδικά μετά το '45 - στη «θρησκεία» του φιλελευθερισμού, μετά και την ψυχονοητική τους καθυπόταξη δια μέσου σφυροκοπημάτων μιας πρωτοφανούς πλημμυρίδος ψευδών και διαστροφών. Οι Λευκοί Λαοί, γυφτοποιούνται και νεγροποιούνται σταδιακώς, με μια άκρα διαστροφή της αντιλήψεως περί αισθητικής και ολοένα απομακρύνονται από τους δεσμούς τους με τις Παραδόσεις τους και τις Πνευματικές τους κατακτήσεις. Η εθνοκτόνος αυτή πολιτική, χαρακτηρίζει όλο το σημερινό Σύστημα, παγκοσμίως, όπως αυτό εκφράζεται από τους φορείς του και τους υπερασπιστές του (μέσω των διαφόρων οργάνων και οργανισμών).

Έτσι, ο Εθνικοσοσιαλισμός, αντιπροσωπεύει τη Θέληση του Λαού - όχι ως μια παροδική σύλληψη ενός τυχάρπαστου «δημοκρατικού» όχλου, αλλά ως το υψηλότερο συμφέρον της Κοινότητος, με μια ιστορική προοπτική βάθους που υπηρετεί όχι μόνο το παρόν, αλλά που τιμά την κοινή κληρονομιά του παρελθόντος και εξυπηρετεί τις ανάγκες του μέλλοντος!

Ο Εθνικοσοσιαλισμός αντιτάσσεται συνολικά στις ιδέες που εξουσιάζουν τον «Δυτικό» κόσμο, μεταπολεμικώς. Οι Αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού είναι οι ξεχασμένες Αξίες της Τιμής, της Γης, του Αίματος, της Τελειότητος, της Αυτοπειθαρχίας, της Υγείας (σ' όλα τα επίπεδα), του Θριάμβου της Θελήσεως. Το Ηρωικό Πνεύμα και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής - τον οποίο εκπληκτικώς έχει αναλύσει ο αξεπέραστος μα και άγνωστος στο δημοκρατικό όχλο καθηγητής Ιωάννης Συκουτρής - αντιτάσσεται συνολικώς στον μαλθακό και άρρωστο Υλισμό που εξουσιάζει τις σύγχρονες κοινωνίες μας. Στις μέρες μας, ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει γίνει ο μπαμπούλας του Συστήματος. Οι ανάξιοι και ανήθικοι αντίπαλοί του, έχουν διαδώσει ποταμούς λάσπης και ψεμάτων εδώ και 60 χρόνια, ώστε οι λαοί να παραμένουν υποταγμένοι και εγκλωβισμένοι στη σήψη και την παρακμή. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η εθνικοσοσιαλιστική λογοτεχνία είναι παράνομη, ενώ σε λήθη έχουν υποπέσει τιτάνες του Πνεύματος όπως ο Martin Heidegger , ο Oswald Spengler, ο Knut Hamsun και τόσοι άλλοι, επειδή - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - είχαν σχέση με το Γ΄Ράιχ και τον Εθνικοσοσιαλισμό! Παράνομη επίσης είναι η δημόσια χρήση συμβόλων (όπως ο αγκυλωτός σταυρός) - όχι όμως το... "άγιο" σφυροδρέπανο. Παράνομη η προσπάθεια επανιδρύσεωςς του NSDAP στη Γερμανία, ενώ οι Εθνικοσοσιαλιστές κινούνται σε μια ημιπαράνομη κατάσταση και διώκονται σ' όλες της χώρες της Δύσεως. Εν τέλει φροντίζουν ώστε οι μόνες πηγές πληροφορήσεως και γνώσεως για τον Εθνικοσοσιαλισμό να προέρχονται από τους εχθρούς του!!!

Στην προσπάθειά μου να αναλύσω τον Εθνικοσοσιαλισμό, τονίζω ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός , ως αληθινός Ιδεαλισμός, ταυτίζεται με τη Φύση και την βοηθάει στην εξελικτική της διαδικασία. Δέχεται ότι και τ' ανθρώπινα όντα είναι μέρος της Φύσεως και υπάγονται στους Νόμους της. Όλες οι άλλες «φιλοσοφίες», «πεποιθήσεις», «ερμηνείες» ή «θρησκείες» (θρησκείες των όχλων - της Σκοτεινής Εποχής) που δέχονται το διαχωρισμό του ανθρώπου από τη Φύση, είναι απαράδεκτες για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ο Θεμελιώδης ιδεαλιστικός στόχος του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η προστασία της Φύσεως, ώστε αυτή να δημιουργήσει καλύτερα άτομα και κατά συνέπεια, έναν καλύτερο και πιο προηγμένο Πολιτισμό. Ως εκ τούτου, η Φυλή είναι η ίδια η Φύση ως έκφραση εξελίξεως στο ανθρώπινο πεδίο. Η ποικιλομορφία των Φυλών αποτελεί έκφραση της Θείας Δημιουργίας - της ίδιας της Φύσεως. Κατ' αναλογία, η Λαϊκή Κοινότητα είναι μια έκφραση της Ανθρωπότητος μέσω της φυσικής διαδικασίας.

Γι΄ αυτό κι ο Εθνικοσοσιαλισμός επιθυμεί την Διατήρηση της Φυσικής Τάξεως, και επομένως των Φυλών - πρωτίστως δε, της Φυλής που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται. Οι υπόλοιπες πολιτικές θεωρίες ή θρησκείες, έχοντας άλλους στόχους και προτεραιότητες, καταστρέφουν τη φυλετική Λαϊκή Κοινότητα μέσω της δημιουργίας πολυφυλετικών και άρα α-φυλετικών και «πολυ-πολιτισμικών»(!) παρακμιακών κοινωνιών. Αυτές οι Αξίες είναι η Ψυχή, το Ήθος και ο Χαρακτήρας του Εθνικοσοσιαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: