Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 9ο)

Οι εχθροί του Εθνικοσοσιαλισμού ανησυχούν ακόμα - 60 χρόνια μετά - κι από μια φωτογραφία του Χίτλερ! Δεν διώκονται όμως μόνο οι Εθνικοσοσιαλιστές και οι θεωρητικοί της Ιδεολογίας. Διώκεται και κάθε υψηλή Παραδοσιακή Αξία που υπερασπίζεται ο Εθνικοσοσιαλισμός! Σήμερα το Σύστημα εχθρεύεται την Ανδρεία, την Τιμή, την Αξιοπρέπεια, την έννοια της Πατρίδος, την συνέχεια της Φυλής μας... Μας λένε ότι όλα αυτά είναι... «φασισμός» - όλα αυτά περί εθνοφυλετικής συνειδήσεως, περί ηρωισμού, περί ανδρείας, όλα αυτά είναι... «ναζισμός»! Οπότε όλα παύουν και συνεχίζεται η ισοπέδωση των κοινωνιών μας. Αν λοιπόν, κατά τα λεγόμενά τους, αυτό είναι το μήνυμα του Εθνικοσοσιαλισμού, αν δηλ. ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί την πληρότητα και την πολιτική συνέπεια της Ανδρείας και της Εθνοφυλετικής συνειδητοποιήσεως, αντί της Σήψεως και του Ψεύδους, αντί της διαστροφής και της αρρώστιας, τότε γίνεται κατανοητός ο λόγος της δαιμονοποιήσεως του Εθνικοσοσιαλισμού και της αποκηρύξεώς του σαν το «απόλυτο κακό», από το Σύστημα... Μα φυσικά! Είναι το απόλυτο Κακό, στον κακό κόσμο της Διαστροφής που ζούμε! Γι αυτό το Σύστημα εχθρεύεται- όχι τα σύμβολα στους τοίχους - αλλά την ουσία της περιεκτικής του λύσεως. Δεν τους ενοχλεί το όνομα εθνικοσοσιαλισμός ή «ναζισμός» (νομίζουν ότι έτσι τον... μειώνουν!!!) , αλλά τρέμουν για την Ουσία της Ιδέας. Τρέμουν μια πιθανή αναγέννηση της Φυλής, που θα σπάσει τα δεσμά που της φόρεσαν.

Ο Εθνικοσοσιαλιστικός τρόπος ζωής, είναι κάτι που πάλι εχθρεύονται. Πολλές φορές το σάπιο Σύστημα, «οικειοποιείται» ιερές έννοιες για το Έθνος και τη Φυλή - αλλά για να τις υποβαθμίσει, να τις απογυμνώσει από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο και εν τέλει να τις καταστήσει ακίνδυνες! Έτσι πχ. «οικειοποιείται» την έννοια της Πατρίδος, αλλά την υπονομεύει καθημερινώς. «Οικειοποιείται» την έννοια της Παιδείας, αλλά την χαντακώνει και τη μετατρέπει σε καταφύγιο παρακμιακών προλεταρίων του πνεύματος. «Οικοιοποιείται» την έννοια της παραδοσιακής μουσικής, αλλά την καταντά σκυλαδογύφτικο αμανέ. «Οικειοποιείται» τον Κ. Παλαμά, αλλά τον απογυμνώνει από το Μεγαλοϊδεατικό του Πνεύμα. «Οικειοποιείται» την Αρχαία Ελλάδα, αλλά την ευνουχίζει αρνούμενο το Πολεμικό της Ήθος. «Οικειοποιείται» το κάλλος της Αρχαιοελληνικής Τέχνης, αλλά μισεί θανάσιμα κάθε τι το κλασικό. «Οικειοποιείται» την εορτή του 1821 αλλά αρνείται να ακούσει «Ελευθερία ή Θάνατος!». «Οικειοποιείται» τους Ευρωπαίους φιλοσόφους, αλλά κρύβει επιμελώς την ιδεολογική τους τοποθέτηση... Ο Χίτλερ είχε πει στη συζήτησή του με τον Dietrich Eckhart: «Ό,τι ο Εβραίος δεν μπορεί να εξαφανίσει, λόγω της ακτινοβολίας του, το διαστρεβλώνει και το μολύνει. Δεν μπορεί να καταργήσει το έργο του Γκαίτε; Ε, ιδρύει ένα ίδρυμα στ' όνομά του...» ! Ό,τι όμως γίνεται, δεν θα γίνεται για πολύ. Η διαστροφή κάποτε θα λάβει τέλος.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η δύναμη αντιστάσεως και ο Θρίαμβος για Ζωή !

Εν τέλει, ο Εθνικοσοσιαλισμός - σε αντίθεση με τις στατικές αντιανθρώπινες και άψυχες ιδεολογίες του αστικού φιλελευθερισμού και του μπολσεβικισμού - είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία Ζωής που έχει τη δύναμη να προσαρμόζεται στις χρονικές περιστάσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου. Κάθε εθνικοσοσιαλιστής πρέπει να ασκηθεί - σωματικώς και πνευματικώς - να τελειοποιηθεί, να δουλέψει με τον εαυτό του, να γίνεται μέρα με τη μέρα καλύτερος - σε όλους τους τομείς! (Οι φετιχιστές με τις στολές του '33 δεν αποτελούν έκφραση του Εθνικοσοσιαλιστικού Οράματος, παρά μόνο αγαπημένα θέματα για τα εβραϊκά ΜΜΕ.) Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος, θα αναγεννηθεί μια Ευρώπη όπως την οραματίζεται ο Εθνικοσοσιαλισμός, πιστή στις Παραδόσεις και στις Αξίες των Λαών της. Μια Ευρώπη που, αλίμονο, έπεσε κάποτε μαχόμενη στις στέππες της Σοβιετίας... Όμως η Ιδέα παραμένει ζωντανή. Διότι δεν είναι κάποια επινόηση, αλλά η συνειδητή έκφραση της Αιώνιας Κοσμικής Βουλήσεως.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια Επανάσταση της Φυλετικής Άριας Ψυχής! Είναι σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων σε όλο το Λευκό Κόσμο, που δεν λύγισαν και που ακόμα στρέφουν το πνεύμα τους στον αθάνατο εκείνο θρύλο που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου - και προ του οποίου η γρηά Μέδουσα αφορίζει.

Όμως η Νύχτα εξαφανίζεται πάντα μπροστά στον επελαύνοντα Ανίκητο Ήλιο !

«Περιμένουμε για τον μεταγενέστερο θρίαμβο της Αλήθειας που διώκεται σήμερα: για τον Θρίαμβο κάτω από οποιοδήποτε όνομα, της μοναδικής Πίστεως στην Αρμονία με τους αιώνιους Νόμους της Υπάρξεως, της μοναδικής σύγχρονης Ιδέας, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η έκφραση αρχών τόσο παλαιών, όσο ο Ήλιος!» SAVITRI DEVI

Δεν υπάρχουν σχόλια: