Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 8ο)

Ο Εθνικοσοσιαλισμός του σήμερα έχει - και πρέπει να έχει - κάποιες διαφορές από εκείνον του ΄33, προσαρμοζόμενος στην σημερινή κατάσταση του κόσμου στην οποία αντιστέκεται. Αυτό γίνεται, χωρίς να χαθεί ο οργανικός δεσμός με το παρελθόν και με τη ζώσα κληρονομιά του πρώτου Αρχηγού. Αυτός κατέγραψε την Πίστη, αυτός αγωνίστηκε και θυσιάστηκε, δίνοντας την απόδειξη της πρακτικής εφαρμογής και την προοπτική της μελλοντικής Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως. Τα κοινά Ιδεώδη, οι κοινές Αξίες και οι Φιλοδοξίες, που όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές μοιράζονται ως μέρος της δικής του Υποθέσεως, είναι κατά πολύ σημαντικότερα από κάθε δευτερεύον ζήτημα πολιτικής.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, είναι κάτι παραπάνω από μια πολιτική κίνηση. Είναι μια Πνευματική Επανάσταση. Είναι με άλλα λόγια, αυτό που ονομάζουμε ΑΡΙΑΝΙΣΜΟ. Εκφράζει δλδ την Φυλετική Ψυχή μας. Είναι μια ψυχική ανάταση των Αρίων για πρόοδο, ανάπτυξη, συνεχή προσπάθεια αυτοβελτιώσεως, υπερνίκηση του κακού εαυτού μας, υπερνίκηση των αδυναμιών μας, επιδίωξη για το καλύτερο, το ανώτερο, το ισχυρότερο, το υγιέστερο. Είναι μια πρόκληση, αλλά και μια πρόσκληση προς το Λευκό Κόσμο. Μας συνδέει με τη Φυλετική μας Ψυχή, όπως οι Θρησκείες των Προγόνων μας. Είναι η ανακάλυψη μιας αυθεντικής άριας έκφραση θρησκευτικότητος (μη σας μπερδεύει η λέξη), που καλύπτει τους Μύθους και τις Παραδόσεις μας, τα Φυλετικά μας Αρχέτυπα, τις Ιστορίες της Ανδρείας των Προγόνων μας, την Φιλοσοφία, την Τέχνη και την Δημιουργία. Είναι μια έκφραση της Άριας Υπερηφάνειας για το μεγαλείο της Φυλής μας - η προέκταση του πατριωτισμού μας προς τη Μεγάλη φυλετική μας Οικογένεια. Δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις φθηνές ηθικολογίες των μολυσμένων από τα κίβδηλα άκαμπτα Δόγματα της Σκοτεινής Εποχής που διανύουμε.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια Επανάσταση, για να αποκτήσει ο Κόσμος τη Φυσική του ισορροπία, που είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν όλα τα είδη να εξελίσσονται αρμονικά. Είναι η λύση για την φυσική μας επιβίωση και την βιολογική μας ύπαρξή μας (μια ματιά στους αριθμούς πληθυσμιακής σύνθεσης του πλανήτη αρκεί για να σοκάρει και τους πιο δύσπιστους για το πού οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια - όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά ως Λευκή Φυλή στο σύνολο!!!). Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μια «θρησκεία» άριας Πνευματικότητος, ή όπως η Savitri Devi λέει, «μια θρησκεία των Δυνατών της Φυλής». Είναι η έκφραση του άριου Παγανισμού μας - που όμως (και ευτυχώς) δεν έχει σχέση με τις επιφανειακές προσεγγίσεις αναρχο - δωδεκαθεϊστών και ψευτο - ειδωλολατρών της επιφάνειας και του... διαστήματος! Δεν είναι μαιναδισμός και υποχθόνιος φανατισμός - όπως οι νεοπαγανιστές της συμφοράς που κάτω από τις χλαμύδες τους φωλιάζει ο ίδιος ιουδαϊκός ζηλωτισμός που κατηγορούν, καθώς και τα υπολείματα της αναρχομπολσεβικικης προϋπηρεσίας των περισσοτέρων εξ αυτών. Ο Εθνικοσοσιαλιστικός παγανισμός δεν είναι νεοχίππικος ή «σατανιστικός» χομπισμός αστών. Δεν έχει «ιερά» βιβλία και δόγματα. Είναι μια θρησκευτικότητα που εκφράζει την ανάγκη για αναζήτηση του Θείου, μέσω της συνειδητής κατανόησης των Νόμων της Φύσεως και των όσων έχουμε δημιουργήσει στο διάβα της Ιστορικής μας πορείας. Είναι η βαθύτερη έκφραση του Αρίου πεπρωμένου.

Έτσι γίνεται αντιληπτό, ότι ο ΑΡΙΑΝΙΣΜΟΣ - η κατανόηση και η εφαρμογή της φρονήσεως της Φύσεως - είναι μια πλήρης και επαναστατική φιλοσοφία Ζωής. Είναι μια πλήρης εξήγηση της άριας φύσεώς μας που καθορίζει και τα καθήκοντά μας προς την Κοινότητα. Αντιπροσωπεύει και απεικονίζει τη Φυσική Τάξη που υπάρχει στο Κόσμο. Ως κοινωνικοπολιτική φιλοσοφία και πρακτική - ως Εθνικοσοσιαλισμός δλδ - είναι η έκφραση της φυλετικής μας Ψυχής στο πολιτικοκοινωνικό πεδίο. Είναι ο υψηλός εσωτερικός ηθικός κώδικας Τιμής της ατομικής διαβιώσεως και της εσωτερικής βελτιώσεως προς το καλύτερο. Κατέχει την απαιτούμενη Δύναμη για να εμπνεύσει και να οδηγήσει τη Λευκή Φυλή προς ένα υψηλότερο Ιδανικό. Και είναι ζωτικής σημασίας, αν αναλογιστούμε το φυλετικό χάος της εποχής μας, την απουσία Ιδανικών, την απόλυτη σήψη που απλώνεται στις άριες κοινωνίες μας, οι οποίες σαπίζουν προς ευχαρίστηση των εχθρών μας και των υποτακτικών τους προδοτών πολιτικάντηδων. Των τρισάθλιων αυτών υποκειμένων που έχουν ορκιστεί να μας εξαφανίσουν! Αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι αν χαθεί ο Λευκός Άνθρωπος, ο μόνος απόλυτος ιδεαλιστής - στην υγιή του κατάσταση, φυσικά - τότε θα χαθεί και το Πνεύμα του Ανθρώπου απ' τον Πλανήτη. Όμως ένα πράγμα ας ξέρουν. Το Αίμα της Φυλής μας, όσο δηλητηριασμένο κι αν είναι το Πνεύμα της, στο τέλος θα μιλήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: