Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 7ο)

Ίσως ο Εθνικοσοσιαλισμός θα μπορούσε να εκφραστεί με 4 λέξεις. ΑΙΜΑ - ΓΗ - ΤΙΜΗ - ΠΙΣΤΗ. Το Αίμα είναι το ποτάμι που τρέχει μέσα στα μέλη της Κοινότητος, ενώνοντάς τα μεταξύ τους και με τους κοινούς προγόνους και τους απογόνους. Η Γη είναι η ποτισμένη με αυτό το Αίμα και είναι αυτή που το έπλασε. Είναι ο ζωτικός χώρος της Κοινότητας. Η προσωπική Τιμή, είναι η βάση της Ηθικής του Εθνικοσοσιαλισμού, που καθορίζει και την Ηθική της Κοινότητος. Η Πίστη είναι η πρακτική έκφραση της προσωπικής Τιμής και του Καθήκοντος απέναντι στην Κοινότητα. Η Τιμή προσδιορίζει την Πίστη στις διαχρονικές Αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού και της Ζωής.

Εθνικοσοσιαλισμός δεν σημαίνει καμιά φυλετική έχθρα - όπως οι διαστρεβλωτές και παραποιητές του θα ήθελαν. Αυτό είναι κάτι πέρα και έξω από τη φιλοσοφία του και μάλλον χαρακτηρίζει τους φιλελεύθερους καπιταλιστές αποικιοκράτες, τα λάθη των οποίων πληρώνουμε ακριβά σήμερα. Αυτό, για να πάψει η παραφιλολογία του «κακού ρατσιστή» που δέρνει «κακόμοιρους» τριτοκοσμικούς και που αποτελεί μια αγαπημένη θεματολογία των επικριτών του εθνικοσοσιαλισμού, των προπαγανδιστών του Συστήματος, αλλά και των ανεγκέφαλων γενικότερα. Ο Εθνικοσοσιαλισμός, απλώς εκφράζει την επιθυμία για όλες τις Φυλές, να εργαστούν για την ευημερία και την ανάπτυξή τους, αλλά και την προάσπιση της Φυλετικής τους υποστάσεως- ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν! Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ οπαδοί μιας «ειρηνικής» γενοκτονίας της Φυλής μας, μέσω της φυλετικής αλλοιώσεως. Δεν θα βγάλουμε ΠΟΤΕ μόνοι μας τα μάτια μας, όσο κι αν το επιζητούν οι εχθροί της Φυλής μας και οι υποτακτικοί τους! Δεν θα αρνηθούμε ΠΟΤΕ το δικαίωμα στη Διαφορετικότητά μας , στην Ύπαρξή μας! Η Φυλή μας είναι η σχέση μας, ο δεσμός μας με τη Φύση και τη Λαϊκή Κοινότητα. Ο συνδυασμός της Φυλής και της Τιμής είναι Εθνικοσοσιαλισμός.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός βασίζεται στην αγάπη προς το είδος, προς τη Φυσική Τάξη του Δημιουργού - όχι στο μίσος. Ιδεολογίες μίσους είναι τα αντιανθρώπινα συστήματα που μας εξουσιάζουν και που μας καταστρέφουν, γεμάτα απέχθεια προς κάθε τι αυθεντικώς αληθινό και ιερό για μας! Ο Άριος Φυλετισμός σέβεται όλες τις Φυλετικές Ομάδες, ως μέρος του Φυσικού όλου. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έγιναν και συνεργασίες Λευκών Φυλετιστών με Μαύρους μουσουλμάνους, οι οποίοι θέλουν να αναπτυχθούν και να προοδεύσουν επίσης, δίχως να χάσουν την φυλετική τους ιδιαιτερότητα και την πολιτιστική τους παράδοση. Όμως, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, σκοπίμως παραποιούν τις Φυλετικές ιδέες και την Ουσία του Εθνικοσοσιαλισμού, δημιουργώντας και προβάλλοντας την παραπλανητική εικόνα του «εγκληματιών νεοναζί», με συνέπεια την διαιώνιση των αισχρών μύθων του Συστήματος, τον πλουτισμό της βιομηχανίας του θεάματος - αλλά και την συνακόλουθη δημιουργία εγκληματικών «wanna-be-ναζί»...


Λέγεται επίσης, από τους ανίδεους περί τα εθνικοσοσιαλιστικά, ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι «φασισμός» ή «ακροδεξιά»!!! Πρώτα πρώτα, ο Εθνικοσοσιαλισμός αρνείται τον τεχνητό διαχωρισμό του Εθνοφυλετικού Σώματος της Λαϊκής Κοινότητος σε «δεξιούς» και «αριστερούς». Έννοιες που ξεπεράστηκαν από την ίδια την ιστορική πραγματικότητα - αν ποτέ σήμαιναν κάτι ουσιαστικό... Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να περιοριστεί σε τόσο στενά και στενόμυαλα πλαίσια, επειδή το Επαναστατικό του Όραμα ξεπερνά τα ψεύτικα στερεότυπα του «παραδοσιακού» πολιτικού φάσματος. Φασισμός είναι το πολιτικό σύστημα του Benito Mussolini. Φασισμός και Εθνικοσοσιαλισμός έχουν πολλά κοινά, αλλά και ουσιαστικότατες διαφορές - δεν είναι συνώνυμα! Οι Φασίστες πιστεύουν στην υπεροχή του Κράτους και της προσαρμογής όλων σε μια άκαμπτη τεχνητή κοινωνική τάξη. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η εκδήλωση και η εφαρμογή των Νόμων της Φύσεως στο πολιτικό πεδίο, πιστεύοντας στην συνεργασίας των τάξεων για την Λαϊκή Κοινότητα, που βρίσκεται σαφώς πάνω από το όποιο Κράτος (για περισσότερα βλ. «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», Μπενίτο Μουσολίνι). Φασισμός σήμερα τείνει να σημαίνει αυταρχισμός και μισαλλοδοξία. Υπό αυτήν την έννοια, περισσότερο φασίστες από οποιονδήποτε άλλον είναι οι «αντι-φασίστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: