Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτο πώς ξεφυγε στους προοδευτικους σφουγγοκωλαριους???



Η Στόουνγουολ Λάιονς, η εκπρόσωπος της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομοφυλοφίλων νίκησε στον τελικό την Σάφγκεϊ από την Αργεντινή με 5-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Λέιτον, το "Μάτσρουμ Στέιντιουμ" και η διαφορά των δύο ομάδων είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί σε τελικό, από το 1997 όταν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η διοργάνωση.

Η Στόουνγουολ έχει κατακτήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν το τρόπαιο, το 2002 και το 2006, ενώ τον Ιούλιο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Γκέι και Λεσβιών και υποστηρίχθηκε και από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Συνολικά συμμετείχαν σαράντα ομάδες από όλο τον κόσμο. Στη μία εβδομάδα που διήρκησε το τουρνουά, εκπροσωπήθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αργεντινή, το ΕΙΡΕ, η Ισλανδία, η Δανία, η Νότια Αφρική, η Τσεχία, η Σουηδία, η Ιαπωνία και η Αυστραλία.

Η παραπανω ειδηση (πηγη:contra.gr),οσο κι αν μας κανει να (χαμο)γελαμε,θα πρεπει να προβληματισει τη θολοκουλτουρα και την παροικια της Εκαλης,της Μυκονου,του Κολωνακιου & των Εξαρχειων:Μα πώς ειναι δυνατον,εμεις,ο ορισμος της προοδευτικης μαλακυνσης & της "πολυπολιτισμικης ανεκτικοτητας",να μη στειλουμε εκπροσωπους σ'αυτη τη μεγαλη διοργανωση???Πού ειναι τα αδελφατα που παρηλαυναν περηφανα στα gay pride,μιλουσαν για "δικαιωμα",εκαναν γαμους στην Τηλο & γενικοτερα μας τα'χουν πρηξει εδω και καιρο για την "φυσιολογικη διαφορετικοτητα" τους?

Πώς ειπατε?Ειναι ακομα αραχτοι στη Μυκονο?Δεν ενδιαφερονται για αθλητικες διοργανωσεις,αλλα μονο για την προκληση του κοσμου με γελοιες "παρελασεις"?Α ναι,σωστα...πού να τρεχουν τωρα...πιο ευκολο ειναι να βγαινουν στα καναλια & να κλαιγονται,να διατυμπανιζουν σε ολους ποσο "ιν" και "τρεντυ" ειναι να εισαι ομοφυλοφιλος,παρα να κλωτσησουν ενα τοπι...

Υ.Γ.Η αναδειξη των...αγγλων ως πρωταθλητων στους ομοφυλοφιλους δε μας προξενει καμια εκπληξη,φυσικα.Οταν ενας λαος εχει τα πρωτεια στην ανωμαλια,τα εχει παντου:ειτε αυτο λεγεται gay,ειτε λετσοτουριστας που προκαλει στα Μαλια και αλλου...

Στη φωτογραφια:νατοι,νατοι οι...πρωταθλητες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: