Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Νεοταξίτες εν δράσει

1. Η Παγκοσμιοποίηση, την οποία επιχειρούν να επιβάλουν τα Σιωνιστικά διεθνή κέντρα έχει στόχο τη διάβρωση των εθνικών κοινωνιών και κρατών και την νόθευση των φυλών.

2. Οι ΕβραιοΣιωνιστές καθοδηγούν με υπόγειες διασυνδέσεις το σάπιο πολιτικό-οικονομικό και πνευματικό κατεστημένο της πατρίδας μας.

3. Αναρχοκομμουνιστές, σοσιαλ-φιλελεύθεροι, αριστεριστές, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ψευδοδιανοητές της θολοκουλτούρας, όλοι τους όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσπαθούν ν’ αφαιρέσουν μεθοδικά τα θεμελιώδη στοιχεία του Ελληνικού Έθνους.

4. Χτυπάνε ανελέητα απ’ όλες τις πλευρές τους υγιείς θεσμούς του ελληνικού έθνους. Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Δικαιοσύνη, Εκκλησία, Ιστορία, Πολιτισμός.

5. Υπονομεύουν την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι αυτός ο θεσμός προασπίζει την εθνική ανεξαρτησία και ασφάλεια της πατρίδας μας. Τις οδηγούν στην απαξίωση απ’ τα Μ.Μ.Ε, μειώνοντας την θητεία, ακυρώνοντας αμυντικούς εξοπλισμούς, με ανούσια και ελλιπή εκπαίδευση, με ρουσφέτια και μίζες να βασιλεύουν και με ηθικό διαβρωμένο.

6. Η εξωτερική πολιτική χαρακτηρίζεται από δουλοπρέπεια και ενδοτικότητα των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων. Αυτό φαίνεται απ’ τις συνεχείς υποχωρήσεις στις επιθετικές απαιτήσεις των Τούρκων. Η Αλβανία αποθρασύνεται συνεχώς ενώ εμείς ξεχάσαμε εντελώς τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Τα Σκόπια μας ξεφτιλίζουν διεθνώς και εμείς αντιδρούμε παθητικά. Αυτούς μπορούμε άνετα να τους βάλουμε στη θέση τους, γιατί δεν το κάνουμε;

7. Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι κοντά στα 2.000.000. Η ανεξέλεγκτη εισροή τους θα καταλήξει μαθηματικά στη διάλυση της εθνοφυλετικής μας συνεκτικότητας. Ήδη τεράστια εθνικά-κοινωνικά προβλήματα έχουν γεννηθεί. Εγκληματικότητα, ανεργία, υποβάθμιση περιοχών, γκετοποίηση, προβλήματα στην εκπαίδευση και στην υγεία. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των προβλημάτων που έχουν μεταγγίσει στη πατρίδα μας οι κάθε λογής τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες, Αλβανοί, Αφροασιάτες κ.α. Το κύριο όμως πρόβλημα μ’ αυτούς είναι ότι διατρέχει άμεσος κίνδυνος την εθνική μας ασφάλεια! Μη λησμονούμε φυσικά και το γεγονός ότι η εισβολή τους στην αγορά εργασίας, έχει συντελέσει στην περαιτέρω καταρράκωση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων!

8. Η Ελληνική φυλή κινδυνεύει να εξαλειφθεί με τη πάροδο των χρόνων λόγω της υπογεννητικότητας που μαστίζει αυτόν τον λαό. Αυτό απ’ τη μία πλευρά. Απ’ την άλλη έχουμε την υπεργεννητικότητα των λαθρομεταναστών, την συνεχή υπονόμευση του οικογενειακού θεσμού, την προβολή λανθασμένων προτύπων, τις χιλιάδες εκτρώσεις που γίνονται κάθε χρόνο απ’ τις Ελληνίδες, με τη συμφωνία του νόμου. Οι πολιτικοί γιατί δεν παίρνουν μέτρα ώστε ν’ αλλάξει άρδην αυτή η ζοφερή κατάσταση για το Έθνος;

9. Η Παιδεία έχει γίνει έρμαιο στα χέρια του ανθελληνικού και αριστεριστικού κατεστημένου. Αυτό είναι υπεύθυνο για τον σημερινό εκφυλισμό της. Κατάντησαν την Παιδεία ένα μόρφωμα χαλαρής εκπαίδευσης που παράγει ημιμαθή και άβουλα άτομα. Μείωσαν δραματικά τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, αφαίρεσαν και αλλοίωσαν βασικά ιστορικά γεγονότα της πορείας του Ελληνικού Έθνους, προσπαθούν να καταργήσουν τα θρησκευτικά, υποβάθμισαν την εγκυκλοπαιδική μόρφωση και αφαίρεσαν κάθε ίχνος εθνικών και ηθικών αξιών. Το μόνο που ενδιαφέρει μια οργανωμένη συνδικαλιστική μάζα αριστεροπροοδευτικάριων εκπαιδευτικών είναι οι μισθοί τους και πως θα δουλεύουν λιγότερο, όπως και το να υποκινούν τους άβουλους εφήβους σε καταλήψεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη το ΥΠ.Ε.Π.Θ κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει αρεστό στα νεοταξίτικα κέντρα.

10. Ο διαχρονικός Ελληνικός Πολιτισμός βάλλεται και αγνοείται μόνο και μόνο για να ενισχυθούν τα μεταμοντέρνα εκτρώματα και οι ηλίθιες πολυπολιτισμικές θεωρίες. Τα λεφτά του ελληνικού λαού προτιμούν να πηγαίνουν σε τζαμιά και σε ανούσιες φιγούρες παρά σε αρχαιοελληνικά και βυζαντινά μνημεία.
Παράλληλα, τους ενοχλεί η Ορθοδοξία διότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων και είχε, έχει και θα έχει πάντα λόγο στην ιστορική του πορεία. Η εισαγωγή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων μεταναστών επιμηκύνει το πρόβλημα όπως και η ανεξέλεγκτη δράση κυρίως εβραιοαμερικάνικων αιρετικών «χριστιανικών» οργανώσεων, προπύργια της Νέας Τάξης για την άλωση των εθνικών κρατών και την εισαγωγή της συγκριτιστικής Πανθρησκείας. Θέλουν να διασπάσουν με κάθε τρόπο την θρησκευτική συνεκτικότητα των Ελλήνων!
ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: