Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Δώσαμε δώρο 50 εκ. ευρώ στα Σκόπια,την στιγμή που η θρασύτητα των Σκοπιανών χτυπάει κόκκινο,και ο Ελληνικός λαός πεινάει.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
Με την εν κρυπτώ αποδέσμευση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΟΑΒ επιβράβευσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών τα... Σκόπια, την ίδια στιγμή μάλιστα που είχε κορυφωθεί η αντιπαράθεση με την έγερση μειονοτικού ζητήματος με τις επιστολές Γκρούεφσκι προς τον κ. Καραμανλή.


Οπως πληροφορείται , τον Ιούλιο, και ενώ μαινόταν η επιστολογραφία εκ μέρους της σκοπιανής ηγεσίας, συνεδρίασε στο υπουργείο Εξωτερικών η αρμόδια επιτροπή που διαχειρίζεται το ΕΣΟΑΒ (Ελληνικό Σχέδιο για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων) και ενέκρινε με άνωθεν εντολή την αποδέσμευση των χρηματοδοτήσεων προς τα Σκόπια για τον οδικό άξονα 10, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το ποσό ήταν ουσιαστικά παγωμένο από την έναρξη του ΕΣΟΑΒ (το 2002), καθώς οι πολιτικές συνθήκες στις διμερείς σχέσεις δεν επέτρεπαν την αποδέσμευση αυτών των κονδυλίων.

Το γεγονός ότι η πολιτική απόφαση για έγκριση του συγκεκριμένου έργου ελήφθη τη στιγμή που κορυφωνόταν η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών...........
με αφορμή την κατά μέτωπον επίθεση της σκοπιανής ηγεσίας με έγερση ζητήματος «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και αξίωση αποζημιώσεων για τους «Αιγαιάτες Μακεδόνες», θέτει τεράστια ερωτηματικά για την αξιοπιστία της ελληνικής πολιτικής. Η απόφαση για την έγκριση της χρηματοδότησης των 50 εκατομμυρίων ευρώ στέλνει λανθασμένα μηνύματα στη σκοπιανή πλευρά. Τα χρήματα αυτά είναι... πολύ λίγα για να δελεάσουν τη σκοπιανή ηγεσία και να «εξασφαλίσουν» μια συμβιβαστική στάση στο θέμα των συνομιλιών για το όνομα, αλλά συγχρόνως είναι αρκετά για να δημιουργήσουν συγκεχυμένη εικόνα για την πραγματική πρόθεση της Αθήνας να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να πετύχει τη λύση της διαφοράς για την ονομασία. Ενδεικτικό της αντιφατικότητας αυτής της πολιτικής είναι ότι ταυτόχρονα με την αυστηρή επιστολή Καραμανλή προς τον κ. Γκρούεφσκι έφθανε στα Σκόπια και η ενημέρωση για την... απελευθέρωση των 50 εκατομμυρίων ευρώ.


Ερχονται και άλλα
Σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, το ΕΣΟΑΒ προβλέπει επίσης τη διάθεση μέχρι το 2011 συνολικά 59 εκατομμυρίων ευρώ για δημόσια έργα, 15 εκατομμυρίων ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις και 748 χιλιάδων ευρώ για μικρά έργα.

Αρμόδια πηγή του ΥΠΕΞ σε επικοινωνία που είχαμε δήλωσε ότι η απόφαση για αποδέσμευση των 50 εκατομμυρίων ευρώ αποβλέπει στο να δοθεί θετικό μήνυμα τόσο προς την κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ όσο και προς τον διεθνή παράγοντα. Επίσης τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν προβλέπεται να εκταμιευθούν πριν περάσει ένα χρονικό διάστημα, που πιθανόν θα φθάσει και τα δύο χρόνια.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Οι Σκοπιανοί στήνουν καψώνια στους 'Ελληνες οδηγούς.

Με ευθύνη της εθνικιστικής κυβέρνησης Γκρούεφσκι, τα Σκόπια προχωρούν πλέον σε καθαρά εχθρικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων πολιτών

Καψώνια από τις αστυνομικές και τις τελωνειακές αρχές
Η διένεξη Αθήνας- Σκοπίων για την υπόθεση της ονομασίας της FΥRΟΜ κλιμακώνεται πλέον σε ανοικτή κρίση στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, κάτι που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τη σταθερότητα στην περιοχή όσο και για την οικονομική ανάπτυξη.

Με ευθύνη της εθνικιστικής κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι, τα Σκόπια όχι μόνο θέτουν θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα και επιστροφής περιουσιών στους λεγόμενους Αιγαιάτες που εκδιώχθηκαν με τον Εμφύλιο, αλλά προχωρούν πλέον σε καθαρά εχθρικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων πολιτών.

Αιφνιδιαστικά, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι σκοπιανές αρχές απαιτούν στα σύνορα από τους Έλληνες οδηγούς να έχουν το λεγόμενο travel insurance-ασφαλιστική κάλυψη ταξιδίων, που χορηγείται από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Επικαλούνται γι΄ αυτό νόμο που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο- αλλά για τον οποίο ουδείς είχε ενημερωθεί, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί που δεν διαθέτουν αυτήν την ασφαλιστική κάλυψη να υποχρεώνονται είτε να ακυρώσουν το ταξίδι τους είτε να το καθυστερήσουν μέχρι να εξασφαλίσουν από την ασφαλιστική τους εταιρεία το travel insurance. Το δεύτερο «μέτρο» που εφαρμόζουν οι σκοπιανές αρχές εις βάρος των Ελλήνωνκαι μόνον- οδηγών είναι η σχολαστική τήρηση των κανόνων για τα όρια ταχύτητας: μόλις ελληνικό αυτοκίνητο περάσει το όριο των 40, λόγου χάρη, χλμ., η αστυνομία σταματά τον οδηγό, του κόβει ένα σεβαστό πρόστιμο και του παρακρατά το διαβατήριο. Όμως, το πρόστιμο πρέπει να πληρωθεί μονάχα σε τράπεζα, οπότε εάν η παράβαση γίνει μετά το μεσημέρι, ο οδηγός και ενδεχομένως και οι υπόλοιποι επιβάτες που μεταφέρει υποχρεώνονται να μείνουν σε κάποια πόλη της FΥRΟΜ για ένα 24ωρο, ώστε να προσκομίσουν την απόδειξη, να τους επιστραφούν τα διαβατήρια και να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Εάν μάλιστα η παράβαση του ορίου ταχύτητας σημειωθεί Παρασκευή, υποχρεώνονται να περάσουν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στο Μοναστήρι ή τα Σκόπια, πληρώνοντας διανυκτερεύσεις και διατροφή από την τσέπη τους.

Εκεί, όμως, όπου οι σκοπιανές αρχές δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο είναι ..........τελωνειακό έλεγχο. Επικαλούμενες νόμους που ουδείς γνωρίζει, όχι μόνο κατάσχουν μια κούτα τσιγάρα- για παράδειγμα- που θεωρούν ότι ο Έλληνας οδηγός δεν έχει δικαίωμα να μεταφέρει, αλλά του κόβουν και πρόστιμο της τάξης των 1.300 ευρώ! Στην περίπτωση αυτή, ο δυστυχής Έλλην- συνηθέστατα μετανάστης που επιστρέφει στη Γερμανία- οδηγείται στο Μοναστήρι, αφού του έχει αφαιρεθεί το διαβατήριο, όπου χωρίς να γνωρίζει αγγλικά ή σκοπιανά αγωνίζεται να καταλάβει πού θα βρει τα χρήματα, πώς θα πληρώσει και πότε θα καταφέρει να φύγει από αυτήν την ολοφάνερα αφιλόξενη χώρα.

Δεδομένου ότι τυπικά οι σκοπιανές αρχές δεν παρανομούν, οι ελληνικές διπλωματικές υπηρεσίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες παρέμβασης σε αυτά τα καψώνια εις βάρος Ελλήνων πολιτών- πέρα από τη φυσιολογική συμπαράσταση, την παροχή διερμηνέων κ.λπ. Ωστόσο, ο Έλληνας μόνιμος αντιπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέσβης κ. Κασκαρέλης, έχει εφιστήσει την προσοχή των εταίρων στις διακρίσεις που υφίστανται οι Έλληνες ταξιδιώτες, ενώ υπάρχουν σκέψεις για ανάρτηση προειδοποιητικών επιγραφών στα σύνορα, ώστε οι οδηγοί τουλάχιστον να γνωρίζουν τους κινδύνους που τους αναμένουν.

Πάντως, η διεύρυνση της ελληνοσκοπιανής διένεξης από την υπόθεση του ονόματος σε μια λίγο- πολύ εφ΄ όλης της ύλης κρίση των σχέσεων Ελλάδας- FΥRΟΜ, προδιαγράφει ότι στις προσεχείς συνομιλίες υπό τον Μάθιου Νίμιτς, αλλά και στις παρασκηνιακές και μη διεργασίες κατά τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, θα είναι πολύ δύσκολο να έχει κανείς εποικοδομητική συζήτηση με τη σκοπιανή ηγεσία. Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι στην τρέχουσα φάση είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Γκρούεφσκι δεν έχει κάνει την επιλογή του διαλόγου...
ΤΑ ΝΕΑ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Ανθρωπισμός και πρσφορά απο τη Μητρόπολη Τριφυλίας-Ολυμπίας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ αγάπης αποτελεί ο απολογισμός της Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας, για να ανακουφίσει τους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής Ολυμπίας στην Ηλεία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ένα χρόνο μετά, με τις μνήμες ακόμα νωπές, η πράξη ανθρωπιάς και εθελοντισμού αποτελεί σημαντικό παράδειγμα για όλους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα αποδόθηκαν 654.875 ευρώ που διέθεσε στους πυρόπληκτους η Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας μέχρι τέλους του 2007, ωστόσο προστέθηκαν άλλα 149.883 ευρώ φέτος, ανεβάζοντας την ενίσχυση σε μετρητά σε 804.758 ευρώ μέχρι στιγμής.

Από το ποσόν που δαπανήθηκε το 2008, 113.000 ευρώ δόθηκαν σε φοιτητές των οποίων έχει καεί το σπίτι και η περιουσία, σε συνέχεια ανάλογης περυσινής βοήθειας. Η οικονομική ενίσχυση των πυροπαθών ανήλθε σε 31.566 ευρώ, ενώ για εργατικά-μεταφορικά-φιλοξενία δαπανήθηκαν 5.316 ευρώ. Βοήθεια προς τους πυροπλήκτους της κατακαημένης Ολυμπίας προσφέρθηκε όμως και σε είδος. Κατά τη διάρκεια του 2008, διετέθησαν τα εξής είδη: μελισσοτροφές 4.000 κιλά, καλαμπόκι 103.000 κιλά, σανός-τριφύλλι 5.200 κιλά, λάδι 6.650 κιλά, ρουχισμός 4.840 κιλά, νερό 16.857 κιλά, μακαρόνια 1.812 κιλά, ρύζι 1.577 κιλά, τυρί φέτα 6.240 κιλά. Επίσης, δόθηκαν ηλεκτρικά είδη σε 30 τεμάχια και 1.800 αντίτυπα της Αγίας Γραφής.

Το 2007, δόθηκαν 654.875 ευρώ και έμειναν ως υπόλοιπο 4.101. Τα χρήματα διετέθησαν ως εξής: επίδομα πυροπλήκτων φοιτητών 340.000 ευρώ, ενίσχυση πυροπλήκτων οικογενειών 51.127, για ζωοτροφές 169.374, για εμφιαλωμένο νερό 29.913, εργατικά-μεταφορικά 59.860, φιλοξενία πυροπλήκτων 940, τραπεζικά-ταχυδρομικά έξοδα 2.364 και για μνημόσυνο 1.297 ευρώ.

Η βοήθεια σε είδος πέρυσι ανήλθε σε τόνους και σε χιλιάδες τεμάχια. Ενδεικτικά αναφέρουμε: καλαμπόκι 292 τόνοι, σανό 235 τόνοι, νερό 111,7 τόνοι αλλά και νερό από τη Μητρόπολη Τριφυλίας 231 τόνοι, μακαρόνια 94 τόνοι, γάλα 47,7 τόνοι, κλινοσκεπάσματα 4.405 τεμάχια, παπούτσια 3.266 ζεύγη. Από τους μεγαλύτερους δωρητές οι Μητροπόλεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας με 22 τόνους σε διάφορα τρόφιμα, Φθιώτιδος με 4 τόνους σε τρόφιμα, Πατρών με 3 τόνους σε είδη ιματισμού και οικιακών συσκευών, Μονή Αγίου Αιμιλιανού με 4,8 τόνους διαφόρων ειδών. Τέλος, προσφέρθηκαν μεταξύ άλλων και 12.910 δενδρύλλια ελιάς!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων μεταναστών: η περίπτωση της Βρετανίας

Ένας από τους ευσεβείς πόθους της εγχώριας πολιτικής, ακαδημαϊκής και δημοσιογραφικής ελίτ είναι η πεποίθηση ότι οι μετανάστες που ήδη έχουν έρθει στην χώρα μας - αλλά και όσοι θα έρθουν στο μέλλον - θα ... ενσωματωθούν! Και η ενσωμάτωση αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί ανεξαρτήτως του πληθυσμιακού μεγέθους των μεταναστών και της πολιτισμικής τους εγγύτητας με τον γηγενή πληθυσμό. Αρκεί να δειχθεί λίγη καλή θέληση από όλες τις πλευρές, αλλά κυρίως από τους Έλληνες. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η απάντηση στο ερώτημα δίνεται από την περίπτωση των μουσουλμάνων της Βρετανίας, η ενσωμάτωση των οποίων επιχειρείται εδώ και περίπου 50 έτη (από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου). Κατά την απογραφή του 2001 Μουσουλμάνοι δήλωσαν το 3,1% (1,54 εκατομμύρια) των κατοίκων Αγγλίας και Ουαλίας . Σύμφωνα με την Βρετανική Επιτροπή για την Ενσωμάτωση και τη Συνοχή «συνοχή είναι κυρίως η διαδικασία που πρέπει να συμβεί ώστε να εξασφαλισθεί ότι διαφορετικές ομάδες ανθρώπων συνυπάρχουν καλά μαζί, ενώ η ενσωμάτωση είναι κυρίως η διαδικασία που εξασφαλίζει ότι οι νέοι κάτοικοι και οι υπάρχοντες κάτοικοι προσαρμόζονται ο ένας στον άλλον. Οι δύο διαδικασίες πηγαίνουν παράλληλα, και αλληλεπιδρούν καθώς οι τοπικές κοινότητες αντιμετωπίζουν την αλλαγή και αναπτύσσουν μαζί ένα κοινό μέλλον. Η συνοχή δεν αφορά μόνο την φυλή και την θρησκευτική πίστη και η ενσωμάτωση ειδικότερα δεν σημαίνει αφομοίωση» .

Θα περίμενε κάποιος ότι μετά από μισό αιώνα προσπαθειών θα είχε επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στην Βρετανική κοινωνία, ότι θα έχουν αυτοί προσαρμοσθεί στην χώρα και θα έχουν διαμορφώσει ένα όραμα για το κοινό τους μέλλον με τους γηγενείς Βρετανούς. Δυστυχώς όμως πολυάριθμες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov η οποία διεξήχθη στα τέλη του 2002 έδειξε ότι στην ερώτηση «πόσο πιστοί θα λέγατε ότι αισθάνεστε προς την Βρετανία» το 13% των Βρετανών μουσουλμάνων απαντά «όχι πολύ πιστοί», το 6% «καθόλου πιστοί», ενώ ένα 6% «δεν γνώριζε». Δηλαδή, ένας στους τέσσερις Βρετανούς μουσουλμάνους παραδέχεται ότι δεν είναι πιστός στην χώρα της οποίας είναι υπήκοος, στην οποία μπορεί να έχει γεννηθεί και μπορεί να μορφώθηκε και να σπούδασε στα σχολεία και στα πανεπιστήμιά της.

Αποκαλυπτικά είναι και τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας ICM η οποία διενεργήθηκε μεταξύ των μουσουλμάνων της χώρας στις 15-17 Ιουλίου 2005, μία εβδομάδα δηλαδή μετά τις πρώτες βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο (οι οποίες διενεργήθηκαν από Βρετανούς μουσουλμάνους). Σύμφωνα με την δημοσκόπηση αυτή 5% των μουσουλμάνων θεωρούσαν τις βομβιστικές επιθέσεις δικαιολογημένες, 1% αρνήθηκε να απαντήσει ενώ 13% δήλωσαν ότι «δεν γνωρίζουν». Βλέπουμε δηλαδή ότι σχεδόν ένας στους 5 μουσουλμάνους της Βρετανίας αρνήθηκε να χαρακτηρίσει τις επιθέσεις ως αδικαιολόγητες.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov η οποία επίσης διεξήχθη αμέσως μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 7ης Ιουλίου 2005 το 1% των Βρετανών μουσουλμάνων δήλωσε ότι η δυτική κοινωνία είναι παρακμάζουσα και ανήθικη και οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να την καταλύσουν ακόμα και δια της βίας αν χρειαστεί, το 31% των Βρετανών μουσουλμάνων δήλωσε ότι η δυτική κοινωνία είναι παρακμάζουσα και ανήθικη και οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να την καταλύσουν χωρίς χρήση βίας ενώ ένα 11% δεν απάντησε στην ερώτηση. Αντίστοιχα ήταν τα ευρήματα σε άλλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στα μέσα του 2006 και έδειξε ότι τo 36% των Βρετανών Μουσουλμάνων θεωρούν ότι οι Βρετανικές αξίες αποτελούν απειλή για τον Ισλαμικό τρόπο ζωής (το 44% θεωρεί ότι δεν αποτελούν απειλή).

Δημοσκόπηση της εταιρείας ICM η οποία διενεργήθηκε στις αρχές του 2006 έδειξε ότι το 40% των μουσουλμάνων της χώρας υποστηρίζει την εφαρμογή του ισλαμικού θρησκευτικού νόμου (sharia) σε περιοχές όπου πληθυσμιακά υπερτερούν οι μουσουλμάνοι (19% ΔΓ/ΔΑ). Το εύρημα αυτό ταιριάζει και με εύρημα άλλης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας στα τέλη του 2004 σύμφωνα με το οποίο το 61% των Βρετανών μουσουλμάνων θα ήθελε την ύπαρξη ισλαμικών δικαστηρίων (τα οποία θα δίκαζαν με βάση τις αρχές της «σαρία») στην Βρετανία για την εκδίκαση αστικών υποθέσεων της κοινότητάς τους, υπό την προϋπόθεση ότι οι ποινές δεν θα έρχονταν σε αντίθεση με την Βρετανική νομοθεσία.

Παρά τα ευρήματα αυτά θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι υπάρχει μία αχτίδα αισιοδοξίας αν η νέα γενιά Βρετανών μουσουλμάνων έδειχνε ότι είχε θέσεις, στάσεις και αξίες πιό μετριοπαθείς από ότι η προηγούμενη γενιά. Όμως, σχετικές μελέτες καταδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο! Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Populus έδειξαν ένα αυξανόμενο χάσμα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης γενιάς μουσουλμάνων της χώρας, με τους νεαρούς μουσουλμάνους να είναι πολύ πιο ακραίοι σε σύγκριση με τους γονείς τους. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι:

Το 37% των μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών θα προτιμούσαν να στείλουν τα παιδιά τους σε Ισλαμικό σχολείο. Στους μουσουλμάνους 55 ετών και άνω το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 19%
Το 37% των μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών θα προτιμούσε να ζει υπό τον ισλαμικό νόμο. Στους μουσουλμάνους 55 ετών και άνω το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 17%
Το 36% των μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών πιστεύουν ότι αν Μουσουλμάνοι προσηλυτισθούν σε άλλη θρησκεία θα πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο. Στους μουσουλμάνους 55 ετών και άνω το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 19%
Το 13% των μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών θαυμάζει οργανώσεις που μάχονται την Δύση όπως η Αλ Καϊντα. Στους μουσουλμάνους 55 ετών και άνω το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 3%
Επιπλέον, το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο ότι οι νέοι Βρετανοί μουσουλμάνοι εμφανίζονται πιο ακραίοι και πιο ριζοσπαστικοί από την προηγούμενη γενιά. Είναι ότι και το πιο «φωτισμένο» και θεωρητικά «ανοιχτόμυαλο» κομμάτι των νέων Μουσουλμάνων – οι μουσουλμάνοι φοιτητές – εμφορούνται από αντίστοιχα ακραίες απόψεις. Πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov έδειξε ότι το 12% των Βρετανών μουσουλμάνων φοιτητών δεν θεωρούν τον εαυτό τους ως Βρετανό (5% δεν είναι σίγουροι), το 12% θεωρούν ότι η μουσουλμανική τους ταυτότητα προηγείται (το 7% δεν είναι σίγουροι), το 13% πιστεύει ότι το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την Δυτική έννοια της Δημοκρατίας (το 19% δεν είναι σίγουροι), το 28% υποστηρίζει ότι το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με τον διαχωρισμό πολιτικής διακυβέρνησης και θρησκείας, το 54% θα υποστήριζε την ίδρυση ενός Ισλαμικού πολιτικού κόμματος στην Βρετανία, το 57% θεωρεί ότι οι μουσουλμάνοι που υπηρετούν στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα της αυτοεξαίρεσης αν απαιτηθεί από αυτούς να πολεμήσουν σε μουσουλμανικές χώρες, το 40% θα επιθυμούσε την επίσημη εισαγωγή του Ισλαμικού Νόμου στην Βρετανική Νομοθεσία και, τέλος, το 33% υποστηρίζει την δημιουργία ενός παγκόσμιου Χαλιφάτου βασισμένου στον Ισλαμικό Νόμο!

Τα παρατεθέντα ευρήματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι σημαντικότατα τμήματα των Βρετανών μουσουλμάνων όχι μόνον δεν έχουν ενσωματωθεί στην Βρετανική κοινωνία, αλλά ούτε επιθυμούν την ενσωμάτωση. Τουναντίον θέλουν να μετατρέψουν την κοινωνία αυτή σε ισλαμική κοινωνία υποκαθιστώντας - και εν τέλει ανατρέποντας - τους θεσμούς, τις δομές και τον τρόπο ζωής της (τον οποίον θεωρούν ως ασύμβατο με το Ισλάμ και διεφθαρμένο). Επομένως, δεν μιλάμε ούτε για ενσωμάτωση, ούτε βεβαίως για ...«αρμονική πολυπολιτισμική συνύπαρξη». Η περίπτωση των μουσουλμάνων της Βρετανίας θα πρέπει πάντοτε να είναι στο μυαλό μας όταν διάφοροι «υπεύθυνοι» μας παρέχουν διαβεβαιώσεις περί «ενσωμάτωσης» των μεταναστών στην χώρα μας, χωρίς ταυτοχρόνως να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους ούτε τα πληθυσμιακά μεγέθη αλλά ούτε και την πολιτισμική εγγύτητα ή μη των μεταναστών με τον γηγενή πληθυσμό.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 4ο)

Δεδομένου ότι όλοι οι Πολίτες είναι της αυτής Φυλής (με το κοινό πολιτισμικό παρελθόν), ο εθνικοσοσιαλισμός αναγνωρίζει το δεσμό συγγένειας αίματος των μελών της Κοινότητος ως το συνδετικό ιστό που ενώνει τα μέλη αυτά σε μια αδιάσπαστη Ενότητα. Μια Ενότητα πραγματική, που δεν τη διασπά ο τεχνητός διαχωρισμός «αριστερά-δεξιά», «εργαζόμενος-εργοδότης» κλπ. Όλες οι αναζητήσεις και όλα τα επαγγέλματα, όλα τα πρόσωπα και όλες οι δραστηριότητες, ενσωματώνονται στη Ζωή της Κοινότητος. Το κοινωνικό αίσθημα της Ενότητος βρίσκει την πραγματική του διάσταση, μέσα από μια ειλικρινή ανησυχία για την οικονομική δικαιοσύνη και την κοινωνική προκοπή. Η συνείδηση της φυλετικής Ενότητος και του συλλογικού αγαθού του Λαού, απαιτούν έτσι την παροχή ίσων ευκαιριών προς τα μέλη της κοινότητος για την άσκηση των ταλέντων τους και την επιλογή - βάσει ιεραρχήσεως - των αρίστων, για την ατομική τους τελείωση και την ανάδειξή τους ως Φυσικών και Αυθεντικών προτύπων και ως μελλοντικών Φυσικών Ηγετών.

Κατά συνέπεια, φτάνουμε στο σοσιαλιστικό στοιχείο του Εθνικοσοσιαλισμού. Αυτό, δεν είναι ο μαρξιστικός σοσιαλισμός της κρατικής ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής και διανομής (που ως σύστημα δεν είναι τίποτε παραπάνω από το σύστημα οργάνωσης των μυρμηγκιών) - που είναι το ίδιο απαράδεκτος όσο και ο αρπακτικός ατομικισμός του φιλελεύθερου κεφαλαιοκράτη (που ως σύστημα δεν είναι τίποτε άλλο από το νόμο της ζούγκλας σε οικονομικό επίπεδο). Αντ΄ αυτών, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι το σύστημα που επιχειρεί την -όσο το ανθρωπίνως δυνατόν - δίκαιη κατανομή των καρπών του, στη λαϊκή κοινότητα. Οι κοινωνικές αδικίες της κεφαλαιοκρατίας είναι αυτές που ενθάρρυναν το μαρξισμό, ώστε να ισοπεδώσει με την ολέθρια και αντιανθρώπινη ψευδοφιλοσοφία του τις κοινωνίες στις οποίες επικράτησε. Ο Εθνικοσοσιαλισμός παρουσιάζεται στους ευρωπαϊκούς λαούς ως η μοναδική εναλλακτική λύση για την αποφυγή της καταστρεπτικής ακρότητος των άθλιων συστημάτων της αστικής ατομικιστικής δημοκρατίας (φιλελευθερισμού) και του μαρξιστικού κρατικού ισοπεδωτισμού (κομμουνισμού).

Αυτό το Ιδανικό, λοιπόν, της Λαϊκής Ενότητος - το οποίο συνεπάγεται την υποχρέωση υπερασπίσεως της Φυλής, την ενότητα του Έθνους και την ευημερία της Κοινότητος - έχει ως φυσικό αποτέλεσμα την αντίληψη του Εθνικοσοσιαλισμού περί διοικήσεως: την «Αρχή του Αρχηγού». Την αναγκαιότητα της υπάρξεως, δηλαδή, μιας ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, στην υπηρεσία του λαού και των στόχων της Λαϊκής Κοινότητος. Στον Εθνικοσοσιαλισμό, κάθε μέλος της Κοινότητος βυθομετρείται, εκπαιδεύεται, τελειούται, αξιολογείται και διαβαθμίζεται. Η φυσική αξία του «ηγείσθαι» δύναται να αναζητηθεί μόνον εκεί που είναι αληθινή - συνδυαζόμενη με Πνευματικότητα , Τόλμη και υψηλή επίγνωση του Καθήκοντος προς την Κοινότητα. Δεν δύναται κανείς να προσφέρει, ό,τι δεν κατέχει! Έτσι η Φυσική Ιεραρχία επανέρχεται - όπως στις κοινότητες των Αρίων Προγόνων μας - αντικαθιστώντας την διαστροφική κατάσταση της πλουτοκρατίας, της μετριότητος και της καθολικής ισότητος (προς τα κάτω βεβαίως...), οι οποίες αναιρούν κάθε υπόβαθρο του Έθνους και του Κράτους, προετοιμάζοντας την Νέα Παγκόσμια Τάξη (ιουδαιομασονικής προελεύσεως και ταυτότητος).

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 3ο)

Ο λαός υπάρχει - σε μεγαλύτερες ή μικρότερες μορφές - από την οικογένεια στη γενιά, στην περιφερειακή κοινότητα, στο Έθνος, στη Φυλή. Στους σύγχρονους χρόνους, η σύλληψη του λαού, κατά ένα μεγάλο μέρος, προσδιορίζεται με τα έθνη-κράτη. Το συναίσθημα της συγγένειας και της κοινότητος, πολύ ορθά επεκτάθηκε από τα τοπικά φύλα και τα ασήμαντα βασίλεια (ή τις πόλεις-κράτη) του αλληλοσπαραγμού, στο σύγχρονο έθνος-κράτος. Η φυσική επέκταση της κοινής λαϊκής συνειδήσεως από το επίπεδο του έθνους-κράτους σ' αυτήν της φυλής-κράτους αποτρέπεται επιμελώς (πλήττοντάς την στην εθνική της βάση με μαζική μετανάστευση αλλοφύλων και διαστρεβλώνοντάς την σε οικονομική με την Ε.Ε.). Όμως, το λαϊκό αίσθημα (=η αίσθηση του κοινού Λαού), για να είναι πραγματικά ισχυρό, πρέπει να συνεχίσει την ροή του από τις τοπικές και επαρχιακές κοινότητες στα Έθνη και από Έθνη στα όρια της Φυλής, επειδή η ασφάλεια και ευημερία των επί μέρους Εθνών, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εντός της ασφάλειας και ευημερίας ολοκλήρου της Φυλής. (Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Λευκή Φυλή, αλλά η διατήρηση αυτής είναι το μέλημα του απειλούμενου με εξαφάνιση Λευκού Ανθρώπου.)

Ο Εθνικοσοσιαλισμός υιοθετεί αυτήν την ουσιαστική επέκταση του αισθήματος της συγγένειας και της κοινότητος και πέρα από τα όρια του σύγχρονου έθνους-κράτους και του συμβατικού εθνικισμού, με ρεαλιστικά, φυσικά βήματα. Ώστε το έθνος-κράτος, να γίνει μια ενδιάμεση μονάδα στη δομή του Λαού και ο Εθνικισμός να φτάσει κάποια στιγμή ν' αντιπροσωπεύει έναν εθνικισμό ολοκλήρου της Φυλής. Όπως λέει ο μεγάλος Julius Evola, «είναι ανάγκη να βρούμε ένα σημείο ΕΝΩΤΙΚΟ - ένα σημείο αναφοράς Ευρωπαϊκό - για να χτίσουμε την Ιδέα της Ευρώπης». Μια Ιδέα φυσικής εξέλιξης, πέρα από σωβινισμούς. (Αυτήν την Μεγάλη Ιδέα - όπως και τόσες άλλες του εφαρμοσμένου Ε/Σ του Γ΄ Ράιχ - οικειοποιείται, διαστρεβλώνοντάς την η Νέα Τάξη με την μεταλλαγμένη κατά τα συμφέροντά της Ευρωπαϊκή Ένωση.) Το Ευρωπαϊκό Κράτος μπορεί να γίνει φυσική πραγματικότητα μόνο όταν το δικαίωμα του Πολίτη φέρουν μέλη της ίδιας Φυλής, σε έθνη-επαρχίες του.

Η εθνικοσοσιαλιστική αντίληψη πιστεύει ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας του Λαού, αλλά και με μέτρα ευγονικής πολιτικής, να βελτιώσει την ποιότητά του. Ο εθνοφυλετικός χαρακτήρας προσδιορίζει τον στόχο και την κατεύθυνση πρακτικής, τόσο για την κοινότητα, όσο και για το άτομο. Η ευγονία, αποτελεί ύψιστη βιοπολιτική προτεραιότητα του Εθνικοσοσιαλισμού. Το μέλλον της Φυλής δεν είναι δυνατόν να θυσιάζεται στο «τώρα», στο όνομα μιας αρρωστημένης ατομικιστικής εγωπάθειας, που αποτελεί μέχρι σήμερα κοινή δημοκρατική πράξη! Ο Εθνικοσοσιαλισμός πρεσβεύει ότι η οδός της πραγματικής προόδου βρίσκεται στα καλύτερα μέλη της κοινότητος. Αυτό, αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς κάθε Εθνοκοινοτικής Πολιτικής. Γι΄ αυτό και η μητρότητα αναβιβάζεται στο προνομιακό βάθρο που της αναλογεί, μακριά από φιλελεύθερους «φεμινισμούς» με τους οποίους ο σιωνισμός υπέσκαψε τα ψυχικά και φυσικά στηρίγματα της Οικογένειας και του Έθνους.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΝΑΤΟϊκή "GLADIO" της Τουρκίας πίσω από τη βαρβαρότητα της 6-7ης Σεπτεμβρίου 1955




Σύμφωνα με δημοσίευμα της 12 Αυγούστου 2008 της εφημερίδας Radikal, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις 6-7 Σεπτεμβρίου 1955 εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης είχαν οργανωθεί από τη Διοίκηση Ανορθοδόξου Πολέμου (Özel Harp), που αποτελούσε το μηχανισμό που είχε στηθεί από το ΝΑΤΟ (Επιχείρηση "Stay-Behind"), για την αποτροπή του κομμουνιστικού κινδύνου. Το εκτενές άρθρο μετέφρασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 «αυθόρμητες» διαδηλώσεις «αγανακτισμένων» πολιτών συγκροτήθηκαν σε διάφορα σημεία της Κωνσταντινούπολης. Αιτία μία «ύποπτη» βομβιστική ενέργεια (με ελάχιστες υλικές ζημιές) που είχε σημειωθεί την προηγουμένη στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης και όπως εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε είχε οργανωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, τότε όμως αποδόθηκε στην Ελλάδα. Το κλίμα σε βάρος της χώρας μας και της ομογένειας ήταν ήδη βαρύ λόγω Κυπριακού, εδώ και κάμποσες βδομάδες μύριζε μπαρούτι και οι εθνικιστικές φυλλάδες της Τουρκίας συναγωνίζονταν σε ανθελληνικές κορόνες. Τερατώδεις φήμες διαδίδονταν από στόμα σε στόμα: ότι στην Κύπρο οι Ελληνες δολοφόνησαν τον ηγέτη Ντανά Εφέντη, ότι επίκειται μαζική σφαγή των Τουρκοκυπρίων, ότι η Αγγλία έδωσε την Κύπρο στην Ελλάδα με αντάλλαγμα την παραχώρηση βάσεων. Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου διαδόθηκε, κρυφά από τους μειονοτικούς μαγαζάτορες και νοικοκυραίους (Ελληνες, Αρμένηδες και Εβραίους), πως στις 6 Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να αναρτηθεί έξω από κάθε σπίτι ή κατάστημα Τούρκου η σημαία με την ημισέληνο. Ετσι όταν ομάδες εξαγριωμένων τραμπούκων ξεκόπηκαν από τις διαδηλώσεις εφοδιασμένες με ρόπαλα, σιδερολοστούς, μαδέρια με καρφιά, τσεκούρια, δυναμίτιδα, μπιτόνια βενζίνης και φαλτσέτες, ήξεραν πολύ καλά να ξεχωρίσουν τους στόχους τους. Οι ταραχές άρχισαν στο Νισαντάς, μεταξύ πέντε και έξι το απόγευμα, και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν στο Μπέγιογλου. Το τουρκικό πογκρόμ απίστευτης βιαιότητας και βαρβαρότητας (χαρακτηριστικό γνώρισμα των Τούρκων άλλωστε) είχε ως αποτέλεσμα τον αφανισμό της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, κατ΄ αυτόν τον τρόπο, φτάνει στις ρίζες της υγιούς οργανικής κοινότητος, κάνοντας μια Επανάσταση ενάντια σ΄ ολόκληρη τη δομή σκέψεως του φιλελευθερισμού και της αστικής δημοκρατίας, της πλουτοκρατίας, της ποσότητος, της μετριότητος και του άκρατου ατομικισμού. Είναι μια επανάσταση Ψυχών και Συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντι-φυσικών αυτών συστημάτων, που η μόνη τους «πνευματικότητα» είναι ένας ασθενικός ψευτοανθρωπισμός. Αν δεχτούμε ότι η Ιστορία είναι ένας αέναος κύκλος κοινωνικής αποσυνθέσεως και ανανεώσεως, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η θεραπεία του ΧΧ αιώνος. Είναι η ανανέωση και η θεραπεία της Ευρώπης - αυτής της ελπίδος της Ανθρωπότητος - από τον εκφυλισμό, την παρακμή, την αποσύνθεση και τον ευνουχισμό που προέκυψαν από τις δυνάμεις της κεφαλαιοκρατίας, του φιλελευθερισμού του 19ου αιώνος , των αστικών δημοκρατιών και του κομμουνισμού. Επομένως, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι κάτι παραπάνω από έναν πολιτικό σχεδιασμό. Είναι μια Ιστορική τάση και απαίτηση αναγεννήσεως. Μια επαναστατική πρακτική σε όλα τα πεδία, που δεν κάνει συμβιβασμούς με την παρούσα κατάσταση, τις ολέθριες πρακτικές της και τις κίβδηλες «αξίες» της, αλλά επιζητεί την πλήρη αντικατάστασή τους!

Και έχει ζωτική σημασία, όχι μόνο για τον Λευκό, αλλά για όλη την Ανθρωπότητα, η οποία καθημερινώς αργοπεθαίνει από τα ανελέητα εκφυλιστικά συστήματα που επικράτησαν απόλυτα μετά το μοιραίο εκείνο 1945. Υπ' αυτήν τη μορφή, Εθνικοσοσιαλισμός, δεν είναι μια πτυχή της Ζωής, αλλά το σύνολο της Ζωής, που φαίνεται από μια πτυχή! Είναι μια πλήρης και ουσιαστική τοποθέτηση: ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ! Αποτελεί μια αντίσταση σ΄ όλες τις τάσεις του εκφυλισμού, της αδυναμίας, της ασχήμιας, της αρρώστιας, του εκφυλισμού (φυσικού - πνευματικού - πολιτιστικού), της εκμετάλλευσης. Στην πραγματικότητα, αποτελεί μια στάση Ζωής, έναν τρόπο Ζωής - ακόμα κι αν γίνεται ασυνειδήτως από τα άτομα. Ένα άτομο δεν καλείται εθνικοσοσιαλιστής, επειδή «υποστηρίζει» κάποιο ε/σ κόμμα, ως αποτέλεσμα διανοητικής επικυρώσεως. Γεννιέται με μια ροπή προς τις Αξίες εκείνες που για τον Εθνικοσοσιαλισμό αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις της Κοσμοθεωρίας και Βιοθεωρίας του, η ψυχή του ποθεί την εκπλήρωση ενός υγιούς σχεδίου ζωής - αυτός είναι ένας εν δυνάμει εθνικοσοσιαλιστής και στο πολιτικό πεδίο.

Έγινε όμως λόγος για τη Λαϊκή Κοινότητα. Το πώς την αντιλαμβάνεται ο Εθνικοσοσιαλισμός, διατυπώνεται ξεκάθαρα στο Mein Kampf του Α.Χίτλερ: ως το μόνο αληθινό περιβάλλον του ανθρώπου και την προέκταση της προσωπικότητός του. Η έννοια του Λαού είναι πρώτιστα έννοια μιας φυλετικής κοινότητος. Είναι η ηθική, αλλά και βιολογική, διεύρυνση της οικογένειας. Το άτομο δεν είναι μόνο του - ως περιφερόμενη μονάδα, όπως θέλει να τον βλέπει ο αστικός δημοκρατικός φιλελευθερισμός (ή καπιταλισμός) και ο προλεταριακός μαρξισμός ή ο αναρχισμός. Ανήκει στο λαό του. Η ζωή του αναμειγνύεται με τη ζωή του Συνόλου, όχι μόνο του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος και του μέλλοντος. Είναι μέρος ενός αιμάτινου ποταμού που ρέει στο ιστορικό γίγνεσθαι. Κατά συνέπεια, στον προσδιορισμό της Λαϊκής Κοινότητος, το άτομο παρατείνεται και επεκτείνεται μέσω της πολλαπλότητος των προγόνων και των απογόνων του, επιτυγχάνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την αθανασία (την δική του και της Κοινότητος).

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ισλάμ και Εθνικοσοσιαλισμός.

Πριν ακόμα ο Χίτλερ μπει στον δεύτερο μεγάλο πόλεμο από το 1937 αρχίζει να σκέφτεται ποίες είναι αυτές οι δυνάμεις που μπορεί να συμμαχήσει ώστε να κερδίσει σε όλα τα πεδία των μαχών στην περίπτωση μιας παγκόσμιας σύρραξης. Σύμμαχος του στην Μέση Ανατολή εναντίον της πλουτοκρατικής αποικιοκρατικής Αγγλίας δεν είναι άλλοι από τους Άραβες.

Στην περιοχή αυτή οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσει Αραβικό αντάρτικο να εξασφαλιστούν τα πετρέλαια για την προέλαση του Ρόμελ αλλά και να δοθεί ισχυρό χτύπημα στα Εβραϊκά σχέδια για την περιοχή. Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο συνάντηση του μεγάλου μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν Αλ Χουσείνι - μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ισλάμ - με τον Αδόλφο Χίτλερ και μετά από αυτή την συνάντηση ισχυροποιήθηκαν ακόμα περισσότερο οι δεσμοί του Εθνικοσοσιαλισμού με τον μαχόμενο αντισιωνιστικό Ισλαμικό κόσμο.

Ιδρύθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αραβική Λεγεώνα και εκατοντάδες Άραβες μαχητές εντάχθηκαν σε μονάδες ειδικών δυνάμεων του Ρόμελ στην Αφρική. Παράλληλα στην Βοσνία ιδρύεται η διάσημη μουσουλμανική 13η μεραρχία των μάχιμων WAFFEN – SS '' Χαντζάρ''. Χιλιάδες Άραβες με κατασκοπικά μέσα στην Μέση Ανατολή συνδράμουν στην προσπάθεια του Άξονα και η φλόγα του Τζιχάντ ενάντια στον Άγγλο ιμπεριαλιστή εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο. Σύριοι , Μαροκινοί , Παλαιστίνιοι , Αιγύπτιοι , Ιρακινοί προσεύχονται στον Αλλάχ να έχει καλά στην υγεία του τον Φύρερ τον εκφραστή του ονείρου τους για την λευτεριά - και έχουν την εικόνα του στις οικίες τους ως ένδειξη τιμής και σεβασμού - για να δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα στους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Ο μεγάλος μουφτής Αλ Χουσείνι το 1941 κατευθύνει την αραβική εξέγερση ενάντια στο βρετανικό καθεστώς του Ιράκ αλλά το κίνημα αποτυγχάνει. Αμέσως στις 10-05-1941 καλεί σε ιερό πόλεμο ( Τζιχάντ ) εναντίων Άγγλων και Σιωνιστών. Από την Γάζα μέχρι το Κάιρο οι επιθέσεις εναντίον συμμαχικών στόχων είναι συνεχείς ενώ η μεραρχία των Βοσνίων μουσουλμάνων δίνει αιματηρές μάχες ενάντια στις δυνάμεις του αρχηγού των Γιουγκοσλάβων παρτιζάνων Τίτο. Δυστυχώς οι εξελίξεις στα πεδία των μαχών δεν είναι ευνοϊκές για τα γερμανικά στρατεύματα. Οι μαχητές της Αραβικής Λεγεώνας δεν παραδίνονται αλλά πολεμούν μέχρι το τέλος στις μάχες της Αυστρίας.

Η δυναμική του Εθνικοσοσιαλισμού μετά τον πόλεμο στον Αραβικό κόσμο. Στην Συρία ακόμα και σήμερα υπάρχει Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ '' Ο Αγών μου '' είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις όπως και στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες. Σε αρκετές αραβικές χώρες ιδρύθηκαν μετά τον πόλεμο δυναμικά Εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα και δεν είναι τυχαίο ότι από το κόμμα '' Νέα Αίγυπτος '' προήλθε ο ηγέτης της Αιγύπτου Νάσερ.

Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού συνεχίστηκε μετά τον πόλεμο από Εθνικοεπαναστατικές ομάδες Παλαιστινίων σε όλο τον κόσμο με ακτιβιστικές ενέργειες που συγκλόνισαν τον κόσμο και σήμερα ακόμα συνεχίζονται από την Χαμάς και την Χεζμπολάχ. Ο δολοφονηθείς από τους Εβραίους ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ υπήρξε συγγενής του Μεγάλου Μουφτή της Ιερουσαλήμ. Στον Νότιο Λίβανο και στην Παλαιστίνη παιδία άντρες και γυναίκες της οργάνωσης Χεζμπολάχ και Χαμάς υψώνουν τα χέρια τους σε υπερήφανο χαιρετισμό και ορκίζονται στον Θεό του Ισλάμ ότι θα συντρίψουν το Σιωνιστικό κτήνος στη φωλιά του. Είναι μαχητές που έχουν νικήσει στο παρελθόν την Ισραηλινή πολεμική μηχανή το 2000 αναγκάζοντας την να αποσυρθεί από μεγάλο μέρος στα υψίπεδα του Γκολάν.

Ο αγώνας των Παλαιστινίων είναι αντισιωνιστικός αγώνας αγώνας που δίνουν οι μαχητές της αντίστασης ενάντια στον δολοφόνο Ολμέρτ και το Ισραήλ. Οι μαχητές αυτοί εμπνέονται και από την Μουσουλμανική μεραρχία των Εθνικοσοσιαλιστών χαιρετούν όπως οι Εθνικοσοσιαλιστές και δείχνουν τον δρόμο σε όσα Έθνη θέλουν να ζήσουν :

Ότι πρέπει να πολεμήσουν !

Μην πιστεύεται τα φερέφωνα των Ελληνικών καναλιών , την σιωνιστική μηχανή και την ντόπια ακροδεξιά αντίδραση που κραυγάζουν υστερικά κατά των μουσουλμάνων , απορρίπτουν κάθε συνεργασία , στηρίζουν σε κείμενα τους την πολιτική των Σιωνιστών και τους εμφανίζουν όλους ως εχθρούς της χώρας. Οι Παλαιστίνιοι και οι Αντισιωνιστές μαχητές δεν είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και τσιράκια υπερδυνάμεων όπως παλαιότερα υπήρξαν οργανώσεις δομημένες από την CIA.

Στην Ιερή Γη της Παλαιστίνης οι συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ της Ιδεολογίας μας και του Αραβικού κόσμου υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και στο παρελθόν αλλά και σήμερα με τις επαφές και συνεργασία Ε/Σ του εξωτερικού με Παλαιστινίους την εθελοντική φρουρά Γερμανών και Ιταλών Εθνικοσοσιαλιστών της ''ομάδας μάχης Χόφμαν'' που αγωνίστηκε στο πλευρό της Παλαιστινιακής PLO στον πόλεμο του Λιβάνου ενάντια στον Ισραηλινό στρατό και τα φίλο-ισραηλινά Λιβανέζικα στρατεύματα της εποχής την παρουσία Ευρωπαίων Ε/Σ στις δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον πόλεμο πέρσι αλλά και το σημερινό αναμφισβήτητο γεγονός ότι μέλη του NPD και άλλων εθνικοεπαναστατικών κινημάτων στην Γερμανία φοράνε σε πορείες ασπρόμαυρες Παλαιστινιακές μαντίλες σε εκδηλώσεις και πορείες συμβολίζοντας την σύνδεση του κοινού αγωνιστικού παρελθόντος με την σημερινή πραγματικότητα.

Η μαρξιστική αριστερά στην Ελλάδα εδώ και χρόνια εκμεταλλεύεται τον αγώνα και τα σύμβολα των Παλαιστινίων ενώ την ίδια στιγμή η παρακρατική antifa στην Γερμανία οι εκεί ''αντιφασίστες'' κυματίζουν Ισραηλινές σημαίες σε πορείες για συμπαράσταση στο Εβραϊκό κράτος και ενάντια στον αντισημιτισμό. Οι Παλαιστινιακές μαντίλες και σημαίες είναι το λιγότερο αστείο να επιδεικνύονται από … επαγγελματίες «αντιφά» και υποστηρικτές των Σιωνιστών καθώς και της εβραϊκής ιμπεριαλιστικής πολιτικής.

Τα διεκδικούμε λοιπόν από την μεριά μας αυτά τα σύμβολα ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στον αγώνα που δίνει καθημερινά για επιβίωση και ανεξαρτησία και σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στην Pax Judaica.


* Αξίζει να σημειωθεί οτι στο Βερολίνο υπήρξε και τζαμί ως επίσημος χώρος προσευχής των Μουσουλμάνων συμμάχων του Εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Η απάντηση στο ερώτημα τί είναι Εθνικοσοσιαλισμός, φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί! Σίγουρα πάντως δεν είναι απλό να περιγράψεις με διαδυκτιακό λόγο, μια Κοσμοθεωρία και Βιοθεωρία όπως είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός. Εν τούτοις, θα προσπαθήσω μια ψηλάφηση της Ιδέας αυτής, πέρα από παραφιλολογίες που αναπτύχθηκαν μετά την ήττα του Άξονος. Άλλωστε, ο Εθνικοσοσιαλισμός, ως σύστημα διακυβερνήσεως όπως εφαρμόστηκε στο Γ' Ράιχ, δεν είναι μόνο τα χρόνια του Πολέμου - η υπόθεση του οποίου είναι μια άλλη δραματική ιστορία για την οποία ευθύνονται πολλοί - αλλά και τα χρόνια προ του πολέμου... για τα οποία λίγα λέγονται από τους πληρωμένους διαμορφωτές της «κοινής γνώμης».

60 χρόνια έχουν περάσει από την ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, από την ατυχή έκβαση του δραματικού αγώνος εναντίον της τρισάθλιας εκείνης μπολσεβικικο-καπιταλιστικής συμμαχίας. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον και πάλι παγκοσμίως για τον Εθνικοσοσιαλισμό, αποδεικνύει ότι δεν πέτυχε η υστερία και η δαιμονοποίηση που επιχειρήθηκε από τους εχθρούς του. Τελικώς, ο Εθνικοσοσιαλισμός επέζησε της φωτιάς του πολέμου και της θύελλας του διασυρμού. Και αυτό, διότι - όσο κι αν προσπάθησαν οι φορείς της παρακμής - επιζεί ακόμη εντός της Λευκής Φυλής το ένστικτο για Υγεία, Δύναμη, Ομορφιά, Πνευματικότητα! Και εφ΄ όσον αυτό το ένστικτο παραμένει ζωντανό στη Γη των Πατέρων μας, η δύναμη του Εθνικοσοσιαλισμού θα παραμένει ακατάλυτη - έστω και ασυνειδήτως.

Τί είναι όμως ο Εθνικοσοσιαλισμός;

Πέρα και πίσω από οποιαδήποτε πολιτική εφαρμογή του, ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για Ζωή, υπό τους όρους του Φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής, εντός των πλαισίων της Λαϊκής Κοινότητος. Γι΄ αυτό και δεν θα βρει κανείς σ΄ αυτόν, τους ατέλειωτους «θεωρητικούς», όπως συμβαίνει με τον μπολσεβικισμό ή τον φιλελευθερισμό. Θεωρητικοί του είναι όλο εκείνο το απόσταγμα Σοφίας και Τιμής, όπως αυτό διαμορφώθηκε και ζυμώθηκε μέσα στους αιώνες, από τους λαούς της Ευρώπης. Είναι το ποιοτικό απόσταγμα Αισθητικής και Φιλοσοφίας, που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τα κλαδιά του σ' όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη, που με το Πνεύμα τους και το Αίμα τους βοήθησαν στη δημιουργία αυτού που σήμερα ονομάζουμε «Δυτικός Πολιτισμός». Οι ρίζες λοιπόν του Ε/Σ μπορούν να αναζητηθούν στην Αρχαία Ελλάδα, στη σκέψη και τους Νόμους του Πλάτωνος και στη σύλληψή του για μια Φυσική Ζωή - προς την πραγμάτωση του Αληθινού Ανθρώπου, συμφιλιωμένου με τη Φύση και σε έναν άμεσο δεσμό με την Κυβέρνησή του εντός της φυσικής του κοινότητος, την οποία υποχρεούται να υπηρετεί και να προασπίζεται. Βρίσκεται στο Πολεμικό Ιδεώδες της Αρχαίας Σπάρτης και στο Φυσικό Κάλλος της Αρχαίας Αθήνας. Αντηχεί στη Ρωμαϊκή έννοια του Imperium, όπως την περιγράφει ο μέγας μύστης της Ηλιακής Παραδόσεως Julius Evola. Αναβιώνει το αίσθημα της Τιμής, της Γης και του Αίματος, την αίσθηση της Κοινότητος, όπως αυτά εμφανίζονται στα Ελληνικά ή τα Σκανδιναυικά Φύλα. Το αίσθημα ότι το άτομο είναι αναπόσπαστο μέλος του λαού και ότι όλα τα μέλη του λαού είναι συνδεδεμένα με δεσμό αίματος, με αμοιβαία καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Θησαυρός της Αρχαίας και η Πτωχεία της σημερινής Ελλάδος

Το ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Irvine της California συγκέντρωσε, αρχειοθέτησε, ταξινόμησε και κατηγοριοποίησε, το μεγαλύτερο μέρος (διότι οι εργασίες του συνεχίζονται) της Ελληνικής Πραγματείας υπό τον τίτλο «Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσης». Τον Απρίλιο του 2001 η τελευταία εκδοσις του «Θησαυρού» περιλαμβάνει 12.000 έργα, από την εποχή του Ομήρου έως την πτώσι της Κωνσταντινουπόλεως το 1453, 3.700 συγγραφέων, περίπου 6 εκατομμύρια ελληνικών λέξεων και 91 εκατομμύρια λεκτικών τύπων (λέξεων κειμένου όπως έχουν απαντηθή στ’ανωτέρω κειμενα).Πρωτοπόρος στην αποθησαύρησι αυτού του μοναδικού πλούτου η γλωσσολόγος Ελληνίστρια Καθηγήτρια Mc Donald και εν συνεχεία οι καθηγητές Theodore Brunner και David W.Packard, οι οποίοι με επιτελείο ειδικευμένων επιστημόνων, επέτυχον την ηλεκτρονική έκδοσι του Θησαυρού υπό μορφή σύμπακτου δίσκου( CD ROM) στο πολυτονικό και την προσιτή διαδοσι του παγκοσμίως. Σε χιλιάδες ιδιώτες και ειδικευμένους ερευνητές του Ελληνικού Πολιτισμού, που είναι αρρήκτως συνυφασμένος με την Ελληνική Γλώσσα. Δια την «ηλεκτρονική» ανάγνωσι του «Θησαυρού» εκπονήθησαν ειδικά προγράμματα λογισμικού, ώστε η πρόσβασις στα αρχαία κείμενα να γίνεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Αξίζει να αναφέρουμε μερικούς μήπως και εκτιμηθή απο τους δασκάλους των παιδιών μας.Τους φιλολόγους και τους εκπαιδευτικούς μας. Επίσης και για τους γλωσσολόγους και λεξικογράφους μας. Που όλοι αυτοί, ουδεν ενδιαφέρον επέδειξαν για την γνωριμία αυτού του τιτανίου έργου στην ελληνική νεολαία. Περισσότερο δε όταν η διδαχή των Ελληνικών γραμμάτων αφορά στην μητέρα και τροφό όλων των γλωσσών, αθάνατη ηχώ του παναθρωπινου πολιτισμού. Την Ελληνική γλώσσα.

Δια την «συμμετοχή» των πολιτικών μας να υπενθυμίσω, ότι κατά τας μεσονυκτίους ώρας της 11ης Ιανουαρίου 1982 , ο τότε Υπουργός παιδείας, Λ.Βερυβάκης κατήργησε με τροπολογία που προσαρτηθή σε άσχετο νόμο ( περί εγγραφής μαθητών στα Λύκεια ) ό,τι είχε διασωθεί δύο χιλιάδες χρόνια , τους τόνους και τα πνεύματα.Την τροπολογία μετά την αποχώρησι των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως (της ΝΔ τότε), εψήφισαν μονό 30 βουλευτές.Αυτοί οι 30, ήσαν αρκετοί για να αποκόψουν την συνέχεια της Ελληνικής γλώσσας και να την ευνουχίσουν. Η αρχή βεβαίως είχε «επιτευχθεί» επί Υπουργού παιδείας Γ. Ράλλη και Υφυπουργού Β.Κοντογιαννόπουλου, ο οποίος «απέβαλε» τα «αντιδραστικά») αρχαία απο τα Γυμνάσια και έφερε την διδασκαλία των αρχαίων συγγραφέων απο μεταφράσεις.

Από το λεξιλόγιο, λοιπόν του «Θησαυρού» που περιλαμβάνει 91εκατομ.λεκτικων τύπων, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να διαπιστώση ιδίοις ομμασι πόσες φορές σε πόσα κείμενα και που ακριβώς απαντάται όποια λέξι η λήμμα επιλέξει. Έχει την δυνατότητα να φέρη στην οθόνη, την συγκεκριμένη παράγραφο καθενός απο τα έργα αυτά, όπου χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λέξις η λήμμα. Να δη όλο το έργο ή και να το εκτυπώση.Υπάρχει επίσης η επιλογή της προσβάσεως σε όλα τα έργα, αναλόγως του θέματος, του αιώνος που έχει γραφή, της γενετείρας η ακόμη και του φύλου του συγγραφέως. Η απόκτησις του «Θησαυρού» επιτυγχάνεται κατόπιν επικοινωνίας στην στην διευθυνσι www.tlg.uci.edu της ιστοσελίδος του Πανεπιστημίου, έναντι ασημάντου τιμήματος.

Έτυχε λοιπόν να αναζητήσω την ετυμολογία ωρισμένων Ελληνικών λέξεων.Συγκεκριμένως της λέξεως «ηλικία». Διαπίστωσα πραγματικώς ότι η κάθε ελληνική λέξις σημαίνει το σημαινόμενο. Δηλαδή: Η λέξις ηλικία προέρχεται από την λέξι «ήλιος» και την λέξι «κίω , που σημαινει περιστρέφω»

( π.χ Κίων, κισσός είναι παράγωγες λέξεις από το κίω) Τουτέστιν η λέξις ηλικία στα Ελληνικά σημαίνει τί άλλο. Περιστροφή γύρω από τον ήλιο.Και όταν οι αρχαίοι ρωτούσαν, ποιά είναι η ηλίκια σου, ουσιαστικά ρωτούσαν πόσες περιστροφές πέριξ του ηλίου έχεις κάνει.

Αν πέραν των αρχαίων διανοητών και της διασωθείσης απο την μανία καθε –ισμου, Ελληνικης Πραγματειας , ( ακόμη και στις μέρες μας οι αναρχοβάνδαλοι οπαδοί ερυθρού ολοκληρωτισμού καίνε βιβλία αρχαίων ελλήνων συγγραφέων) , η Ελληνική γλώσσα αυτή καθ εαυτή είναι το τελειώτερο επιστημονικό επίτευγμα.Ανεξήγητο πως δημιουργήθηκε περιφρονημένη απο τους ελλαδικούς φιλολόγους ξεχασμένη απο τους νεοέλληνες…

Και είναι τόσο λυπηρό.Αντί απο παιδικής ηλικίας να ασχολούμεθα με την Επιστήμη αυτή της γλώσσας μας και των φιλοσοφικών διανοημάτων που στηρίζουν σήμερα τις αξίες των ελευθέρων ανθρώπων, εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν, είμεθα αναγκασμένοι, προσπαθούμε ακόμη να αποδείξουμε τι είναι ή τί δεν είναι πατρίδα.Ή αν πρέπει να υπηρετούμε στρατιωτική θητεία ή να πείσουμε τους αμετανόητα δογματικά παραπλανημένους για το «άδικον» επιεικώς των εγκληματικών έργων του ΚΚΕ εν Ελλάδι....

Ως εάν δέν είναι αρκετά τα θύματα και οι καταστροφές. Πρέπει ες αεί να ασχολούμεθα με την νοητική διαστροφή εγκεφαλικώς στείρων αποστεωμενων δογματικών, καταναλίσκοντες χρόνο που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στη γνώσι.

Για αυτό κάθε μέρα γυρίζουμε ακόμη πιο πίσω απο εκεί που βρισκόμαστε.

Οταν τίποτα δεν διδασκόμεθα.Οταν τίποτα δεν μας αγγίζει. Όταν το βέλος του χρόνου φεύγει μπροστά κι εμείς σταθερά πίσω…

Ζήτω μας

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

O ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ»

Στις μέρες μας, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν πλέον αντιληφθεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ανακατανομή εδαφών και σχέσεων ισχύος στα Βαλκάνια. Το γεγονός είναι ήδη προδικασμένο, ενώ αυτό που μένει υπό συζήτηση είναι το πόσα θα κερδίσει (ή θα χάσει) η κάθε χώρα. Τα κέντρα εξουσίας, που σχεδίασαν την ανακατανομή, είναι ευνόητο ότι σκοπεύουν να ενισχύσουν τα λεγόμενα «μικρά» κράτη (π.χ. Αλβανία, Σκόπια), αποδυναμώνοντας παράλληλα τα «μεγάλα» (π.χ. Ελλάς, Σερβία). Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια «σκακιέρα», με όσο το δυνατόν περισσότερα (αλλά συνάμα μικρά και αδύναμα) κράτη, που θα εξαναγκαστούν να μετατραπούν σε «δορυφόρους» των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας.

Σε αυτό το διεθνές «παιχνίδι» (στο οποίο οι ισχυροί γεωπολιτικοί παίκτες επιθυμούν κινητικότητα και ανακατανομές) είναι οφθαλμοφανή τα κριτήρια επιλογής συμμάχων. Τα μεγάλα κέντρα λήψεως αποφάσεων επιθυμούν να συμμαχούν με όσους «γεωπολιτικούς παίκτες» είναι «ανήσυχοι», δηλαδή ενστερνίζονται την ιδέα της ανακατανομής των συνόρων. Τέτοια κράτη είναι τα Σκόπια και η Αλβανία. Βεβαίως, εδαφικές βλέψεις έχει και η Τουρκία, αλλά λόγω του ότι είναι ήδη μεγάλο κράτος, πάσα επιθυμία της για περαιτέρω εδαφικές εξαπλώσεις είναι μάλλον καταδικασμένη.

Στα πλαίσια των ψυχολογικών επιχειρήσεων (που αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδίου για τα Βαλκάνια), στις χώρες που καλούνται να αυξηθούν γεωγραφικά καλλιεργείται (αν όχι υποστηρίζεται με κάθε μέσο) ένας έντονος εθνικισμός. Αντίθετα, στις χώρας που προβλέπεται να χάσουν εδάφη (όπως η Ελλάς) προωθείται ένα πνεύμα κακώς εννοούμενης «ειρηνοφιλίας» (αν όχι «ειρηνομανίας»), αντιμιλιταρισμού και γενικότερα υποσκάψεως των εθνικών αντανακλαστικών.

Έτσι λοιπόν, τα (ελεγχόμενα από ξένα κέντρα) ΜΜΕ προωθούν την ιδέα ότι «στον σύγχρονο κόσμο, τα κράτη που επιθυμούν να προοδεύσουν πρέπει ν’ αποτάξουν την εθνικιστική ιδεολογία». Και η καλώς στημένη πλύση εγκεφάλου μας εμποδίζει να δούμε την γυμνή αλήθεια: Παρά τα όσα λέγονται στις εφημερίδες και τα κανάλια, στα σύγχρονα Βαλκάνια θριαμβεύουν τα κράτη που αναβιώνουν τον εθνικισμό τους και τον αναγάγουν σε στρατηγικό δόγμα.

Η «αδύναμη» Αλβανία κατάφερε να επιβληθεί της «ισχυρής» Σερβίας, ενσωματώνοντας το Κοσσυφοπέδιο στον εθνικό της ιστό, μεγαλώνοντας το κράτος της. Επίσης, ελέγχει (ενόπλως και πληθυσμιακά) το 50% των Σκοπίων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όταν οι ισχυροί δεν χρειάζονται πλέον τα Σκόπια, αυτό το 50% να «χαριστεί» στην Αλβανία. Τέλος, κατάφερε όχι μόνο να συρρικνώσει την ελληνική μειονότητα, που απειλούσε το νότιο τμήμα της, αλλά συνάμα να δημιουργήσει στην Ελλάδα θέμα «αλβανικής μειονότητας» και σε επίσημο διπλωματικό επίπεδο να εγείρει (ξανά) θέμα «Τσαμουριάς».

Βέβαια, στην χώρα μας κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Και ενώ η Αλβανία κοντεύει να καταλάβει τα μισά Βαλκάνια, εμείς πανηγυρίζουμε επειδή ένας Έλληνας επιχειρηματίας άνοιξε ένα εργοστάσιο παρασκευής αλευριού στα Τίρανα και προσέλαβε 100 Αλβανούς εργάτες! Και με αυτά τα ασήμαντα γεγονότα βαυκαλιζόμαστε, ότι τάχα είμαστε ισχυροί, ότι δήθεν ελέγχουμε οικονομικά όλα τα Βαλκάνια, κλπ. Ξεχνάμε όμως το σημαντικότερο: ότι οι οικονομικοί δείκτες στην πράξη ουδέποτε είναι μετρήσιμοι, καθώς είναι μάλλον πλασματικοί και απόρροια οικονομικών και τεχνοκρατικών παραδοχών. Αντίθετα, α κράτη που πραγματικά δυναμώνουν, παρουσιάζουν αταλάντευτα δείγματα ισχύος, όπως η αύξηση των συνόρων τους και της επιρροής τους.

Ομοίως συμβαίνει και με το κρατίδιο των Σκοπίων. Την ίδια ώρα που εμείς, οι «πανίσχυροι» και «προοδευτικοί» Έλληνες, πανηγυρίζουμε επειδή εξαγοράσαμε την 10η σε μέγεθος τράπεζα των Σκοπίων, οι σκοπιανοί πολιτικοί διεξάγουν λαμπρότατες διπλωματικές νίκες. Και ενώ εμείς περηφανευόμαστε για το πόσα ελληνικά καταστήματα Goody’s άνοιξαν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όλος ο πλανήτης αναγνωρίζει το κρατίδιο ως «Μακεδονία»! Μπροστά στα πλασματικά επιτεύγματα των «προοδευτικών» κρατών, ορθώνονται τα πραγματικά κατορθώματα των εθνικιστικών κρατών!

Δεν χρειάζεται να κοιτάξει κάποιος μόνο στην «γειτονιά» των Βαλκανίων για ν’ αντιληφθεί την αλήθεια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ισχυρότερα κράτη (Κίνα, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ρωσία κλπ) είναι απολύτως εθνικιστικά, πατάσσουν κάθε εσωτερικό κίνημα «θολοκουλτούρας» και κυριολεκτικά «δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους». Τον «αντιεθνικισμό», τον «αντιρατσισμό» και τον «αντιφασισμό» (και τα κάθε «αντί»), τα κρατάνε «δώρο» για όσα κράτη θέλουν να υπονομεύσουν. Ακόμα όμως και τα κράτη που προορίζονται να «συρρικνωθούν» από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση υπέρ τους. Έτσι, π.χ. η Τουρκία, αναγνωρίζοντας ότι έπεται συντομότατα αναγνώριση και ίδρυση Κουρδικού κράτους (κάτι που ίσως συνεπάγεται με απώλεια τουρκικών εδαφών), πιέζει για «αντιπαροχή» στην Θράκη. Θυμηθείτε αυτό: όσο οι ΗΠΑ θα δυσαρεστούν την Τουρκία με το Κουρδικό κράτος, άλλο τόσο θα πιέζουν εμάς για αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας στην Θράκη».

Τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους και επιθυμούν να ζήσουν, διεκδικούν. Και είναι απόλυτα δίκαιο και φυσιολογικό, την πίεση όσων διεκδικούν να την απορροφούν (με ολέθριες συνέπειες) όσοι κάνουν τους «καλούς». Ποτέ στην ιστορία ένα «αντιεθνικιστικό» κράτος δεν κατάφερε να επιβληθεί απέναντι σε ένα εθνικιστικό κράτος. Ας μην γελιόμαστε, μάλλον δεν θα είμαστε οι πρώτοι. Στις ανακατατάξεις λοιπόν, που έρχονται στα Βαλκάνια, είμαστε ήδη σε δυσμενή θέση. Μόνη μας ελπίδα (έστω και αργά) είναι ν’ ασκήσουμε μια ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ πολιτική! Για κάθε μια σπιθαμή εδάφους που μας διεκδικούν, εμείς θα διεκδικούμε δέκα φορές περισσότερα. Η αλλαγή πλεύσης πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Τα σύνορα αλλάζουν, αλλά οι τακτικές μένουν ίδιες. Και η ιστορία απαιτεί να είναι ισχυρός και να υπερασπίζεσαι τα δίκαιά σου. Και η μόνη ιδεολογία που μπορεί να σου διασφαλίσει κάτι τέτοιο είναι ο Εθνικισμός. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει. Όταν μυρίσει μπαρούτι και στην Ελλάδα, τα «αντιεθνικιστικά» παραμύθια θα γίνουν καπνός. Τότε όμως, θα είναι δυστυχώς αργά…

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ:ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ '55...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ '55

Η ιστορική μνήμη είναι απαραίτητη. Η λέξη «αλήθεια» ετυμολογείται: α-στερητικό και λήθη. Δηλαδή να μη λησμονούμε.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΑΣ" :ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ

53 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον κατάμαυρο εκείνο Σεπτέμβριο του 1955, όταν ο τουρκικός όχλος, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, ενορχηστρωμένα, και κατευθυνόμενος από το επίσημο Τουρκικό Κράτος και, συγκεκριμένα, την Κυβέρνηση Μεντερές, βγήκε στους δρόμους τη Κωνσταντινουπόλεως , στις Ελληνικές Παροικίες, και με την γνωστή εκείνη μανία, που τον διακρίνει, ανά τους αιώνες των αιώνων, δεν άφησε όρθιο τίποτε το Ελληνικό. Εκκλησιές, Νεκροταφεία, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ευαγή Ιδρύματα, Γεροκομεία και Μαγαζιά παραδόθηκαν στη φωτιά και στην ολοκληρωτική καταστροφή. Οι αγαρηνοί της περιόδου εκείνης ρήμαξαν τα πάντα. Εφοδιασμένοι με λοστούς, τσεκούρια, χαντζάρια, εμπρηστικό υλικό, μαχαίρια και όλων των ειδών τα φονικά και καταστρεπτικά μέσα, τα έκαναν όλα λίμπα. Και είχαν και την κτηνώδη αναίδεια ακόμη να καταστρέφουν τάφους ,να σκάβουν τους πιο πρόσφατους και να βγάζουν έξω τα πτώματα,μαχαιρώνοντας και κομματιάζοντας τα.!!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ : Στο Γενί Σεχήρ, ένα κοριτσάκι 7 ετών βρέθηκε στο δρόμο του όχλου, ο οποίος το περικύκλωσε και το παρέδωσε σε ένα δύσμορφο και σωματώδη αχθοφόρο με το παρατσούκλι "Γορίλας"!!! Το κτήνος αυτό βίασε την ανυπεράσπιστη μικρή Ελληνοπούλα, μπροστά σε όλο τον όχλο-τέρας, που φώναζε με αρρωστημένη λύσσα "Αυτά παθαίνουν οι Γκιαούρηδες"!!!
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ >>>


Στις 6 Σεπτεμβρίου 1955 με "πρόσχημα" την έκρηξη στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη ξεσπά ένα κύμα διώξεων του ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.(Τα χαράματα της 6ης Σεπτεμβρίου ένας καταγόμενος από την Κομοτηνή πράκτορας, ο Octay Engin ο οποίος είχε προσληφθεί σαν φύλακας στο Τουρκικό Προξενείο στη Θεσ/νίκη, ανατίναξε μετά από οδηγίες μία ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο προαύλιο του Προξενείου. Από την έκρηξη σπάσανε κάποια τζάμια από την παρακείμενη οικία του Κεμάλ Ατατούρκ. ο Engin αργότερα έγινε και νομάρχης εις αναγνώριση των εθνικών υπηρεσιών του.)


Στις 5 το απόγευμα, το μαινόμενο πλήθος των 50.000 ατόμων στράφηκε κατά των ελληνικών περιουσιών στη συνοικία Πέραν. Οι λεηλασίες κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της 7ης Σεπτεμβρίου, όταν επενέβη ο Στρατός, καθώς η κατάσταση κινδύνευε να τεθεί εκτός ελέγχου. Μέχρι τότε, οι αρχές παρέμειναν απαθείς, όταν δεν διευκόλυναν τους πλιατσικολόγους στο έργο. Ο μηχανισμός του Δημοκρατικού Κόμματος, που ήλεγχε τα συνδικάτα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στα έκτροπα.

Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών μεταφέρθηκε από τη Δυτική Μικρά Ασία δωρεάν, αντί αμοιβής 6 δολαρίων, που ουδέποτε τους δόθηκε. 4.000 ταξί τους μετέφεραν στον χώρο των ταραχών, ενώ φορτηγά του Δήμου της Κωνσταντινούπολης είχαν αναπτυχθεί σε επίκαιρα σημεία της Πόλης, φορτωμένα με τσεκούρια, φτυάρια, ρόπαλα, αξίνες, σφυριά, σιδερένιους λοστούς και μπιτόνια βενζίνης, απαραίτητα σύνεργα για τον όχλο των επιδρομέων, που επέπεσε επί των ελληνικών καταστημάτων με τα συνθήματα «Θάνατος στους γκιαούρηδες», «Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρης», «Σφάξτε του έλληνες προδότες», «Κάτω η Ευρώπη» και «Εμπρός να βαδίσουμε κατά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

Στις δε ακραίες συνοικίες και τα προάστια του Βοσπόρου μπήκαν σε σπίτια Ελληνικά, τα λεηλάτησαν, τα έκαψαν, βίασαν τις κόρες μπρος στους πατεράδες και τις γυναίκες μπρος στους συζύγους και γενικά λεηλάτησαν τις περιουσίες και τις ψυχές

Οι οργανωμένοι διαδηλωτές είναι χωρισμένοι σε 3 ομάδες.Η πρώτη σπάει με λοστούς τα ρολά,τις πόρτες και τα τζάμια των καταστημάτων.Η δεύτερη αρπάζει και σκορπάει στους δρόμους τα εμπορεύματα και η τρίτη καταστρέφει και λεηλατεί.Εκατό περίπου ομάδες εκτελούν το φρικιαστικό τους έργο σε μια τεράστια έκταση απ΄το Βόσπορο ως τη θάλασσα του Μαρμαρά.Οι επικεφαλής των διαδηλωτών με καταλόγους σπιτιών και καταστημάτων των Ελλήνων ,που είχαν σημαδευτεί με ευδιάκριτα σήματα ,διευθύνουν τις ομάδες των διαδηλωτών.Πρόκειται για ένα οργανωμένο τυφώνα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.Δεκάδες Ελληνες πολίτες και κληρικοί κακοποιούνται.Λεηλατούνται και παραδίδονται στις φλόγες 73 ελληνικές εκκλησίες.

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ .....

Οι Πατριαρχικοί τάφοι και τα σκηνώματα των μεγάλων ευεργετών του Εθνους,που από το 1850 τοποθετούνται στον αυλόγηρο της Ιεράς Μονής της Ζωοδόχου Πηγής δέχονται την επίθεση του όχλου που με καννιβαλική μανία σπάει τους τάφους,ξεθάβει τα οστά των νεκρών και τα σκορπάει στους δρόμους. Στο Ελληνικό νεκροταφείο του Σισλί ,μια ομάδα διαδηλωτών επι δύο ολόκληρες ώρες καταστρέφει τάφους και σταυρούς ,σκάβει τους πιο πρόσφατους και βγάζει έξω τα πτώματα,μαχαιρώνοντας και κομματιάζοντας τα.

ΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!

Στο Γενί Σεχήρ, ένα κοριτσάκι 7 ετών βρέθηκε στο δρόμο του όχλου, ο οποίος το περικύκλωσε και το παρέδωσε σε ένα δύσμορφο και σωματώδη αχθοφόρο με το παρατσούκλι "Γορίλας"!!! Το κτήνος αυτό βίασε την ανυπεράσπιστη μικρή Ελληνοπούλα, μπροστά σε όλο τον όχλο-τέρας, που φώναζε με αρρωστημένη λύσσα "Αυτά παθαίνουν οι Γκιαούρηδες"!!!

Βιάστηκε επίσης ακόμη και έγκυος Ελληνίδα 6 μηνών, μπροστά στα μάτια του ίδιου του άντρα της!!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΑΣΜΟΙ!!!

Βιάστηκαν ομαδικά εκατοντάδες Ελληνίδες!!! Για ευνόητους λόγους αναφέρθηκαν 200 βιασμοί, αλλά από κύκλους της ελληνικής Μειονότητας υπολογίζονται σε 2.000 οι Ελληνίδες ηλικίας 6 έως 80 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βαλουκλή για θεραπεία!!! Μερικές από αυτές παραφρόνησαν!..

Ένας εργοστασιάρχης κονσερβοποιίας είχε μία ωραία βίλα στο Βόσπορο. Οι διαδηλωτές αφού λεηλάτησαν το σπίτι του, το κατέστρεψαν. Έδεσαν την μητέρα του σε μεγάλη ηλικία σε καρέκλα και μετά βίασαν τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του.
Τον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στο Γενίμαχαλέ τον έδεσαν πίσω από μία μοτοσικλέτα και τον έσερναν ενώ ο κόσμος τον κορόιδευε.

Λίγες μέρες πριν είχε ενταφιαστεί ο Ηλιάσκος, διευθυντής της Τράπεζας Ελλάδος στον οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο του Σισλί. Αυτός ήταν από τους πρώτους τάφους που βεβηλώθηκε, το ειδικώς κατασκευασμένο φέρετρο ανοίχτηκε και μαζί με τον νεκρό πετάχτηκε στο δρόμο. Είχε διαδοθεί ότι μέσα στο φέρετρο είχαν κρυφτεί όπλα που προορίζονταν για την Κύπρο Στην μονή της Ζωοδόχου Πηγής, της γνωστής Βαλουκλιώτισσας, ο 90χρονος μοναχός Χρύσανθος Μαντάς καίγεται ζωντανός

* Στις 14 Σεπτεμβρίου 1955, ο Άγγλος δημοσιογράφος της «Daily Mail» Νοέλ Μπάρμπες, έγραφε: «Ο ιερέας της εκκλησίας του Γενή Μαχαλά αφού γυμνώθηκε, δέθηκε σ’ ένα φορτηγό και τον γυρνούσαν στους δρόμους όπου το πλήθος τον έφτυνε. Από όσα είδα και άκουσα, δε μου μένει καμία αμφιβολία ότι η επίθεση του τουρκικού όχλου κατά των ελληνικών περιουσιών έχει προμελητηθεί και προετοιμαστεί με επιμέλεια». .....
!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ¨"ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Το παράδειγμα των προσχεδιασμένων γεγονότων κατά των Ελλήνων της Πόλης το 1955 είναι ενδεικτικό της πόσης εμπιστοσύνης μπορεί να τύχει ο τούρκος και ποια είναι τα αληθινά αισθήματά που τρέφουν για τους Έλληνες. Για να μην κυνηγούμε χείμαιρες Ελληνοτουρκικής φιλίας ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ......

Υ.Γ. Εξωφρενικό ήταν επίσης το γεγονός ότι το διεθνές πρακτορείο BBC του Λονδίνου, ανήγγειλε την έκρηξη, μισή ώρα πριν αυτή πραγματοποιηθεί!!! [Πώς αλήθεια γνώριζαν οι Αγγλοι ένα τέτοιο γεγονός και με τέτοια σιγουριά, τόση, ώστε να το προαναγγέλλουν δημόσια, παγκόσμια,μισή ώρα πριν; Στην Κύπρο είχαν ήδη περάσει μπόλικες αγχόνες στα παλικάρια της, τώρα ήθελαν πια να περαστεί θηλιά και στον Ελληνισμό της Πόλης;]


Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Πατριωτικές Ιστοσελίδες

Μέσα στην Ελλάδα της παρακμής μία πλημμυρίδα σκανδάλων έχει πνίξει τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Κόμματα γερασμένα και διάτρητα που έχουν μετατραπεί σε αντίπαλα στρατόπεδα και με σημαία τους τα πάθη ξεπουλάνε τις ελπίδες των Ελλήνων καλλιεργώντας τον πλέον άκριτο φανατισμό, γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν. Οι κοσμοπολίτες, κρύβοντας το μπάσταρδο πρόσωπό τους πίσω από ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα, νεοφιλευθερισμός, Democracy, παγκοσμιοποίηση.., έχουν κηρύξει τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και της ελληνικής κοινωνίας μέσα από εφημερίδες, περιοδικά, το χαζοκούτι και τα παρακρατικά τσιράκια τους, τύπου Antifa έχουν επιστρατευθεί να τον φέρουν εις πέρας. Τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία έχουν αλωθεί από τις καλά οργανωμένες συμμορίες του Νεοταξίτικου παρακράτους. Οι κοκότες πολυτελείας κατασκευάζουν νέες ιδέες και διαφημίζουν ανεξέλεγκτα το πύο της σαπίλας και της προστυχιάς σαν πρότυπα μιας δήθεν "νέας εποχής". Τα προπαγανδιστικά ιερατεία των ΜΜΣ(κοταδισμού) θέλουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απλούς θεατές των εξελίξεων, αδρανοποιημένο καταναλωτή των μύθων τους, εττικεταρισμένα αντικείμενα.

Στην Ελλάδα του σήμερα έχει συντελεσθεί μια οργουελικού τύπου αλλοίωση και διαστρέβλωση των εννοιών. Η βία ή τα συγκεκριμένα ποσά βίας χαρακτηρίζονται "πολιτικό γεγονός" , η κατάληψη και καταστροφή "διαμαρτυρία", η παρανομία "ανυπακοή", το 'έγκλημα "παράβαση", η εγκληματικότης "παραβατικότητα", ο νόμος "αυθαιρεσία" η νόμιμη εξουσία "αυταρχισμός". Ο Έλληνας άνθρωπος του 21ου αιώνα είναι ένα ηθικό ναυάγιο. Ζει ενστικτωδώς τον "θάνατο του Έθνους", στερείται κάθε αναφορά του βίου και με κοκαλωμένη ψυχή δεν υποψιάζεται τα μεγάλα ερωτήματα και δεν τα θέτει ποτέ στην ψυχή του. Για την αλλοίωση αυτή του Έλληνα ανθρώπου το έδαφος είναι έτοιμο. Η επιχείρηση "καμμένη γη" που προετοίμασαν οι εγκάθετοι των "εθνικών" και πλανητικών νταβατζήδων έχει ολοκληρωθεί. Σήμερα ο κόσμος της Ελλάδας παρουσιάζεται αδειανός και η πίστη στο Έθνος που χαλύβδωσαν οι αγώνες της Φυλής έγινε συντρίμμια.

Αν όμως η πίστη έχει τραγικά υποχωρήσει αφήνοντας ερημωμένες τις συνειδήσεις, η αγάπη προς αυτήν την πατρίδα που είναι υπόθεση και κοινωνική συμπεριφορά παραμένει ισχυρή. "Σε τούτο το λαό, ο δεσμός του αίματος, εξακολουθεί πάντοτε να είναι τρομακτικά ιερός, όπως άλλοτε. Ο οίκος και το γένος δένουν τους ανθρώπους με αλυσίδες βαρύτατες, άλλοτε χρυσές και άλλοτε μολυβένιες"* Δολοφονήθηκε ο νομοθέτης αλλά ο νόμος του παραμένει δρών, ισχυρός και ρυθμίζει όχι πια την συμπεριφορά των ανθρώπων αλλά την στάση απέναντι στην επέλαση της Νέας Τάξης.

Στο σημερινό κόσμο που κινείται σ΄ένα συνεχές ημίφωτο, η αίσθηση μιας κοινωνίας χωρίς σκοπό, χωρίς πίστη, που σαν καράβι σέρνεται από θάλασσα σε θάλασσα χωρίς δρομολόγιο, με σπασμένες πυξίδες, εγκαταλειμμένο στα κύματα εκφράζει μία συγκλονιστική απουσία που εκβάλλει κατ ευθείαν στην σπουδαιότητα των Πατριωτικών ιστοσελίδων.
Οι Πατριωτικές ιστοσελίδες αποκτούν μία σπουδαιότητα εφάμιλλη, αν όχι υπερβολικά μεγαλύτερη από εκείνη του κανονιού που γκρέμισε τον Μεσαίωνα, της τυπογραφίας που διέλυσε την απολυταρχία.

Οι πατριώτες στις ιστοσελίδες τους δεν κατασκευάζουν τον λόγο τους. Σε αντίθεση με τα αναξιοπρεπή μηρυκαστικά της σεσημασμένης δημοσιογραφίας και των τηλεαστέρων της "ενημέρωσης" που ξεσκονίζουν τις εξουσίες που διαχειρίζονται το σύστημα της σήψης. Οι Έλληνες πατριώτες τον λόγο τους τον γεννούν. Πετιέται, κόβεται από μέσα τους, όπως τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι πέτρες των Βυζαντινών Ναών από τα λατομεία. Κινητήρια δύναμης είναι το πάθος για την Ελλάδα σαν τρόπος και σκοπός ζωής. Ενα πάθος μέσα στο οποίο συγχωνεύονται όλα τα πάθη όλες οι φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον. Τα κείμενα τους δεν είναι πλασμένα με "ψυχραιμία υπολογισμένη" ή "επιμελημένα". Κυριαρχούνται από το δαιμόνιο της φυλής. Επιμένουμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, γιατί τα κείμενα τους και στο σύνολο τους και στις λεπτομέρειες, και με ό,τι φανερώνουν και σε ό,τι κρύβουν , είναι κείμενα, είναι καρπός αληθινής χειροπιαστής ανιδιοτελούς αγάπης γι αυτήν την ξέρα που κατοικούμε.

Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη που διακλαδώνεται μέσα στα κείμενα τους, ανασηκώνει τους πατριώτες μπλογκερς από το επίπεδο της τυφλής και στενής υποταγής, στα ποικίλα κέντρα εξουσίας, που διακρίνει την πλειονότητα των δημοσιογράφων, δημόσιων διανοούμενων και "πολιτικών αναλυτών". Απαλλαγμένοι από εκλεκτικές συγγένειες και το κόστος ζωής που επιβάλουν στις επαγγελματίες πουτάνες της πληροφόρησης τις αγωνιώδεις αναζητήσεις διεξόδων που εξαπατούν. Οι πατριώτες μπλογκερς μας δίνουν όλη τη ζέστα και την ασπαίρουσα αρετήν του "η Ελλάς απαμύνεται την δεσποσύνην ", αλλά και μαζί την ψυχική αγωνία του ανθρώπου που είναι αναγκαστικός κληρονόμος και δια των γενεών μεταδότης και πολλαπλασιαστής του "μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστιν η πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον και έν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ΄ανθρώποις τοις νούν έχουσι..."

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Παράλληλοι Κόσμοι: Τα Κόμματα διχάζουν, το Αίμα μας ενώνει

Πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι. Δημόσιοι και ιδιωτικοί Υπάλληλοι. Εμποροβιοτέχνες. Οικοκυρές. Γεωργοί και κτηνοτρόφοι. Δεξιοί. Πασοκικοί. Αριστεροί. Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες και Αριανοί.

Κόσμοι παράλληλοι, νυχτοβάτες που συναντώνται στις εκλογικές αναμετρήσεις και από τον συγκερασμό των ατομικών τους συμφερόντων προέρχεται η κυβέρνηση της χώρας. Πώς να συνταιριαστούν τόσα διαφορετικά συμφέροντα; Δήμαρχοι και βουλευτές παλεύουν για την ικανοποίηση της τοπικής πελατείας τους, την επανεκλογή τους και την τσέπη τους. Εκλεγμένοι και εκλέκτορες για τα δικά τους συμφέροντα. Δεν είναι λοιπόν αξιοπερίεργο που η χώρα αυτή βρίσκεται σε μια διαρκή ομηρία, μια διελκυστίνδα συμφερόντων όπου ο καθένας προσπαθεί να αρπάξει ό,τι βρει, όπου και όπως το βρει. Η κατάτμηση των λαών σε κοινωνικές τάξεις, έργο των κομμουνιστών, αποτελεί τη θηλιά στο λαιμό της εθνικής συνοχής η οποία περνά αυτομάτως σε δεύτερη μοίρα εμπρός στο κήρυγμα περί προλεταρίων και αφεντικών. Αυτό εξηγεί και τη μη αντίδραση των εργατών στην παρουσία των ξένων εργατών. Μπορεί να τους παίρνουν τις δουλειές , αλλά φταίχτες είναι αποκλειστικά τα αφεντικά κι όχι οι ίδιοι και τα συνδικάτα τους.
Αλλά και η ομογενοποίηση των ανώτερων οικονομικά τάξεων, ενθαρρύνει την υπερπήδηση της εθνικής ταυτότητος. Οι ελίτ και οι φιλοδοξούντες να εισέλθουν στην ελίτ, συμπεριφέρονται κατά τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζονται μεταξύ τους από τα ίδια καταναλωτικά προϊόντα, από τις ίδιες επίκτητες συνήθειες.

Η μοναδική αδιαμφισβήτητη μαρτυρία για την εθνική ταυτότητα, η ταυτότητα του αίματος, βάλλεται συστηματικά, διακωμωδείται και ρίχνεται στην πυρά ως οπισθοδρομική ή ακόμη και εγκληματική αντίληψη. Οι άρχοντες της διαστροφής κινούν και πάλι τα νήματα όπως έκαναν με τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό.

Αν λοιπόν υπάρχει μια ελπίδα για την πατρίδα μας, αυτή είναι η προστασία της φυλετικής μας ταυτότητας. Η πρώτη και σημαντικότερη προτεραιότητά μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Αυτός ας είναι ο στόχος μας καθώς θα προσεγγίζουμε τους μαθητές και φοιτητές τη νέα χρονιά.

Η προστασία του αίματος είναι η καλύτερη προσευχή προς το Θεό. Κόμματα, κοινωνικές τάξεις και διαχωρισμοί διχάζουν. Το Αίμα μας ενώνει.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτο πώς ξεφυγε στους προοδευτικους σφουγγοκωλαριους???



Η Στόουνγουολ Λάιονς, η εκπρόσωπος της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομοφυλοφίλων νίκησε στον τελικό την Σάφγκεϊ από την Αργεντινή με 5-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Λέιτον, το "Μάτσρουμ Στέιντιουμ" και η διαφορά των δύο ομάδων είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί σε τελικό, από το 1997 όταν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η διοργάνωση.

Η Στόουνγουολ έχει κατακτήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν το τρόπαιο, το 2002 και το 2006, ενώ τον Ιούλιο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Γκέι και Λεσβιών και υποστηρίχθηκε και από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Συνολικά συμμετείχαν σαράντα ομάδες από όλο τον κόσμο. Στη μία εβδομάδα που διήρκησε το τουρνουά, εκπροσωπήθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αργεντινή, το ΕΙΡΕ, η Ισλανδία, η Δανία, η Νότια Αφρική, η Τσεχία, η Σουηδία, η Ιαπωνία και η Αυστραλία.

Η παραπανω ειδηση (πηγη:contra.gr),οσο κι αν μας κανει να (χαμο)γελαμε,θα πρεπει να προβληματισει τη θολοκουλτουρα και την παροικια της Εκαλης,της Μυκονου,του Κολωνακιου & των Εξαρχειων:Μα πώς ειναι δυνατον,εμεις,ο ορισμος της προοδευτικης μαλακυνσης & της "πολυπολιτισμικης ανεκτικοτητας",να μη στειλουμε εκπροσωπους σ'αυτη τη μεγαλη διοργανωση???Πού ειναι τα αδελφατα που παρηλαυναν περηφανα στα gay pride,μιλουσαν για "δικαιωμα",εκαναν γαμους στην Τηλο & γενικοτερα μας τα'χουν πρηξει εδω και καιρο για την "φυσιολογικη διαφορετικοτητα" τους?

Πώς ειπατε?Ειναι ακομα αραχτοι στη Μυκονο?Δεν ενδιαφερονται για αθλητικες διοργανωσεις,αλλα μονο για την προκληση του κοσμου με γελοιες "παρελασεις"?Α ναι,σωστα...πού να τρεχουν τωρα...πιο ευκολο ειναι να βγαινουν στα καναλια & να κλαιγονται,να διατυμπανιζουν σε ολους ποσο "ιν" και "τρεντυ" ειναι να εισαι ομοφυλοφιλος,παρα να κλωτσησουν ενα τοπι...

Υ.Γ.Η αναδειξη των...αγγλων ως πρωταθλητων στους ομοφυλοφιλους δε μας προξενει καμια εκπληξη,φυσικα.Οταν ενας λαος εχει τα πρωτεια στην ανωμαλια,τα εχει παντου:ειτε αυτο λεγεται gay,ειτε λετσοτουριστας που προκαλει στα Μαλια και αλλου...

Στη φωτογραφια:νατοι,νατοι οι...πρωταθλητες!!!

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

“Γκουαντάναμο” στα Σκόπια

Ένα νέο “Γκουαντάναμο” φαίνεται ότι επιχειρούν να στήσουν στη Βαλκανική οι Αμερικανοί, κατασκευάζοντας υπό άκρα μυστικότητα στα Σκόπια τη μεγαλύτερη αμερικανική πρεσβεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνουν αυτά για τα οποία είχε εγκαίρως προειδοποιήσει η “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” της Κυριακής στην ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε προς τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, αναφορικά με τον ρόλο της γειτονικής χώρας ως “δούρειου ίππου” για την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων στην περιοχή.

Έτσι, σύμφωνα με φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική χώρα και αναπαράγονται από μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το υπό κατασκευή νέο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια δεν θα στεγάσει απλώς τη διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην πΓΔΜ, αλλά θα αποτελέσει παράλληλα τοπικό κέντρο της CIA και λογιστικό κέντρο για τη στρατιωτική παρουσία των Αμερικανών στο Κοσσυφοπέδιο, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία.

Το θέμα έφερε πρώτο στη δημοσιότητα (στο τεύχος της 18/08/2008) το γερμανικό περιοδικό “Σπίγκελ”, σε ρεπορτάζ του υπό τον τίτλο “‘Μακεδονία’: πρεσβεία και κέντρο της CIA;”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται γερμανικές πηγές στην περιοχή, το υπό κατασκευή κτιριακό συγκρότημα εκτείνεται σε έκταση 11 εκταρίων (περίπου 110 στρεμμάτων), περιλαμβάνοντας επιπρόσθετα 10 με 15 υπόγειους ορόφους. Πρόσβαση στο εργοτάξιο έχουν μόνον η αρμόδια αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία “Brown & Root” και εργάτες της σκοπιανής υπεργολάβου “Grant”, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί σε απόλυτη μυστικότητα. Όπως υπενθυμίζει το “Σπίγκελ”, στη δεκαετία του 1980 η “Grant” είχε κατασκευάσει το υπόγειο καταφύγιο του Σαντάμ Χουσεΐν στη Βαγδάτη, φέρεται, δε, την άνοιξη του 2003, κατά την αμερικανική επίθεση στο Ιράκ, να έδωσε στην Ουάσινγκτον τα παλαιά σχέδια που είχε στην κατοχή της.

Η νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια υπολογίζεται ότι θα κοστίσει συνολικά 100 εκατ. δολάρια (περίπου 68,44 εκατ. ευρώ), ενώ γύρω από το γιγάντιο νέο κτίσμα θα δημιουργηθεί μια ευρεία ζώνη ασφαλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπιανών μέσων ενημέρωσης, οι Αμερικανοί θέλουν να πείσουν τους Τσιγγάνους Ρομά που ζουν στην περιοχή να αλλάξουν τόπο κατοικίας, καταβάλλοντάς τους χρηματικές αποζημιώσεις.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα Σκόπια είναι, πάντως, και το σχόλιο με το οποίο το “Σπίγκελ” κλείνει το ρεπορτάζ του: “Σε κάθε περίπτωση, η ‘Μακεδονία’ θεωρείται ιδιαίτερα πιστή σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή...”.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στο θέμα αναφέρεται και η εφημερίδα “SIP” της Δημοκρατίας της Τσεχίας, σε σχετικό ρεπορτάζ της οποίας (με ημερομηνία 28/08/2008) αναφέρεται σχετικά: “Με απόλυτη μυστικότητα κατασκευάζεται στα Σκόπια η μεγαλύτερη αμερικάνικη πρεσβεία του κόσμου, με 15 υπόγεια πατώματα. Μια ασήμαντη, μικρή χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας εξυπηρετεί όχι μόνο ως κέντρο της CIA, αλλά και ως εναλλακτική λύση των φυλακών του Γκουαντάναμο. Οι φυλακές του Γκουαντάναμο στην αμερικάνικη βάση της Κούβας, όπου οι Αμερικανοί κρατούν φυλακισμένους ιρακινούς και αφγανούς στρατιώτες, έχουν μπει εδώ και καιρό ‘στο μάτι’ της Διεθνούς Αμνηστίας. Για τον λόγο αυτό, οι Αμερικανοί προσπαθούν να βρουν εναλλακτική λύση σε κάποιο απίθανο, κρυφό μέρος. Είναι γεγονός ότι οι συλληφθέντες (τρομοκράτες κοκ.) κρατούνται χωρίς δίκη για αρκετά χρόνια. Την επιλογή αυτή στηρίζει και το γεγονός ότι η CIA στο κοντινό παρελθόν χρησιμοποιούσε ως φυλακή τέτοιου είδους συλληφθέντων την αμερικάνικη βάση στην Πολωνία.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Ιστορίες του Αιγαίου




Ηταν ένα «φορτωμένο» πρωινό στο Αιγαίο. Ενας τουρκικός σχηματισμός με οκτώ αεροσκάφη είχε μπει στην περιοχή του Κεντρικού Τομέα και λίγα λεπτά αργότερα άλλος ένας με άλλα τόσα μαχητικά εισχωρούσε στο FIR Αθηνών. Οι προθέσεις των Τούρκων ήταν σαφείς. Με τα αεροσκάφη τους οπλισμένα, δεν έκαναν τον κόπο να ακολουθήσουν τις συνοριακές γραμμές αλλά πετούσαν χαλαρά σε ευθεία γραμμή, κάνοντας διαρκείς παραβιάσεις. Ο,τι δηλαδή κάνουν κάθε μέρα...
Στο κόκπιτ του ελληνικού F-16 ο αντισμήναρχος Πέτρος Ζαφειρίδης είχε ήδη πιάσει στο ραντάρ του τον τουρκικό σχηματισμό. Εχοντας απογειωθεί από τη Λάρισα με άλλο ένα αεροσκάφος, στην τελευταία του αποστολή ως διοικητής της 337 Μοίρας δεν ανησυχούσε. Τον στενοχωρούσε όμως ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά... Από την επόμενη εβδομάδα θα αναλάμβανε έναν κρίσιμο επιτελικό ρόλο και το κόκπιτ του μαχητικού θα ήταν απλά παρελθόν. Δεν δίστασε να αδράξει την ευκαιρία…
Πετώντας πολύ χαμηλά, ο Πέτρος άνοιξε πολύ πλευρικά τη γραμμή πτήσης γνωρίζοντας ότι στη διαγώνιο αυτή τα τουρκικά ραντάρ δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Και εκτελώντας έναν παρατεταμένο κυκλικό ελιγμό βρέθηκε από πίσω τους. Κέρδισε αμέσως ύψος και ανέβηκε σε σημείο υπεροχής. Ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος. Τι κι αν οι παθητικοί αισθητήρες των τουρκικών μαχητικών άρχισαν να ενεργοποιούνται. Το ελληνικό ζευγάρι είχε ήδη εγκλωβίσει και τα οκτώ μαχητικά, στέλνοντας το σχετικό σήμα στα αφτιά των χειριστών τους. Κι αυτοί γνώριζαν ότι αν οι Ελληνες εξαπέλυαν τα όπλα τους, απλά θα καταρρίπτονταν. Εσπασαν το σχηματισμό τους και πήραν το δρόμο της επιστροφής. Αλλωστε, είχαν ηττηθεί κατά κράτος.
Για τον Πέτρο, αυτή η τελευταία φορά ήταν ήρεμη. Εστρεψε νότια και μαζί με το Νο2 του πέρασαν μαζί πάνω από το μνημείο που έχει στηθεί στον Αϊ-Στράτη προς τιμήν του πεσόντος υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά, αλλά το οποίο συμβολίζει τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων χειριστών στις δεκαετίες του ακήρυκτου πολέμου στο Αιγαίο. Προσπάθειες που όπως γνωρίζει πολύ καλά ο Π. Ζαφειρίδης δεν έχουν πάει χαμένες. Εστω κι αν κι εκείνος, όπως και πολλοί άλλοι, δεν αντιμετώπισε ποτέ τους αντιπάλους όπως ακριβώς θα ήθελε…

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Αλληλεγγύη τώρα!

Αλληλεγγύη τώρα … Αλληλεγγύη μια λέξη που κρύβει πίσω της ένα νόημα που λίγοι δυστυχώς μπορούν να καταλάβουν και ακόμα λιγότεροι να κάνουν πράξη στις ημέρες μας. Και φυσικά αφού δηλώνουμε Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές η αλληλεγγύη μας είναι η στήριξη η βοήθεια με κάθε μέσο του συναγωνιστή μας η της συναγωνίστριας που την εχει πραγματικά ανάγκη. Όπως λέει ο λαός μας «οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται» έτσι και εμείς πρέπει να στηρίξουμε τους συντρόφους μας σε στιγμές διώξεων του «κυνηγίου μαγισσών» που εξαπολύει καθημερινά το ανθελληνικό κράτος απέναντι σε ανθρώπους των Ιδεών μας. Υπάρχουν αγωνιστές Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές που αυτή τη στιγμή που εμείς διαβάζουμε αυτές τις γραμμές είναι ημέρες, μήνες, χρόνια πίσω από κάγκελα μιας φυλακής της ZOG (Σιωνιστικής Κατοχικής Κυβέρνησης) αλλά όμως παραμένουν πιστοί στην Εθνική Ιδέα. Θα τους αφήσουμε μόνους τους απέναντι στον εχθρό; ΟΧΙ ! Κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η Ιδεολογία μας η Λευκή Ευρωπαϊκή καταγωγή μας η φωνή του Αίματος που κυλάει στις φλέβες μας. Η μαρξιστική αριστερά παρόλο την διάσπαση που εμφανίζεται να έχει στο πολιτικό σκηνικό όταν μέλη της διώκονται ή φαίνεται ότι διώκονται εικονικά από το κράτος παρουσιάζει μια γραμμή συσπείρωσης δυνατή και πολύπλευρη. Περιοδικά του χώρου τους, πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και γκρούπες της αριστεράς είτε σταλινικής είτε τροτσκιστικής και αναρχικής προέλευσης συσπειρώνονται και προβαίνουν σε ενέργειες συμπαράστασης των ομοϊδεατών τους. Ποιος δεν θυμάται την περίφημη ιστορία των 7 της Θεσσαλονίκης που εφημερίδες της αριστεράς κόμματα ακόμα και ο γνωστός Λαλιώτης απαιτούσαν την απελευθέρωση τους άμεσα επί αρκετό καιρό παρόλο που ήταν κατηγορούμενοι για κακουργήματα. Φυσικά δεν είμαστε τιμητές του αστικού κράτους και των μηχανισμών διώξεως όπως μπάτσοι και άλλοι και ούτε θα αναλωθούμε σε συζητήσεις του τύπου τι θα γινόταν αν στην θέση τους ήταν Έλληνες Εθνικιστές ξέρουμε πολύ καλά τι θα γινόταν τότε. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα εθελοτυφλούμε και δεν θα παραδεχτούμε την δυναμική ενός κινήματος συμπαράστασης στους διωκόμενους της άλλης πλευράς. Ας μην προτρέξει κανείς να με κατηγορήσει για ελάχιστη έστω φιλική διάθεση απέναντι σε αναρχικούς και κομμουνιστές. Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα ότι μοναδική αληθινή αντίσταση στην Σιωνιστική δικτατορία και η απάντηση στον σύγχρονο καιρό είναι η λαϊκή εθνικιστική εξέγερση και επανάσταση μακριά από ακροδεξιά αδιέξοδα και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Τίθεται το ερώτημα πως δείχνω στην πράξη και καθημερινά την αλληλεγγύη μου σε συναγωνιστές; Πάνω από όλα δείχνω πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον σκοπό. Βγάζουμε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, εφημερίδες τοίχου, αυτοκόλλητα, περιοδικά, αφίσες, φέιγ βολάν με μηνύματα συμπαράστασης. Στέλνουμε χρηματικά ποσά σε οργανώσεις συμπαράστασης φυλακισμένων συναγωνιστών δεν έχει σημασία αν θα είναι μεγάλο ή μικρό το ποσό σημασία έχει να στείλουμε όλοι ώστε κάτι να βοηθήσουμε για παράδειγμα την κάλυψη εξόδων του δικηγόρου που υπερασπίζεται τον συναγωνιστή μας. Ψάχνουμε μέσω διαδικτύου για ανακοινώσεις που καλούν σε συμπαράσταση συναγωνιστών μας σε όλο τον λευκό κόσμο και πληροφορούμε άλλους συναγωνιστές με e-mail και γράμματα. Ακόμα μπορεί κάποιο περιοδικό του χώρου μας ή εθνικολαϊκή εφημερίδα να μας καλεί να στείλουμε σε κάποιον συναγωνιστή γράμματα συμπαράστασης ώστε να του δείξουμε ειλικρινά ότι δεν τον ξεχνάμε και ότι εμείς εδώ έξω συνεχίζουμε την αντίσταση. Φιλοξενούμε συναγωνιστές που έχουν προβλήματα στην πατρίδα τους σε δική μας οικία ή φροντίζουμε για άλλο κατάλληλο και ασφαλές κατάλυμα. Άλλες περιπτώσεις σπάνιες μεν είναι να χρειαστεί κάποιος συναγωνιστής είτε για τον ίδιο είτε για μέλος της οικογένειας του αίμα σε νοσοκομείο. Πρέπει να δώσουμε πρώτοι εμείς γιατί ο συναγωνιστής μας αξίζει να ζήσει περισσότερο από κάθε αστικό τομάρι εκεί έξω. Άλλοι τρόποι είναι να βγάλουμε κάποιο cd ή κασέτα με εθνικιστική μουσική ή dvd και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να τα στείλουμε σε οικογένειες συναγωνιστών που είναι στη φυλακή αλλά και σε συζύγους γονείς και παιδία συναγωνιστών που δεν ζουν πια. Ενισχύουμε περιοδικά πρωτοβουλίες συλλόγους και φορείς συναγωνιστών που είναι σε μεγάλη ηλικία και οι οποίοι προσφέρουν και αυτοί στην διατήρηση της φλόγας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι συμπαράστασης είτε συμβολικής είτε ουσιαστικής όπως αφισοκόλληση, διανομή προκηρύξεων όπου καταγγέλλουμε τις πρακτικές του κράτους και του παρακράτους ανάρτηση πανό με μηνύματα αλληλεγγύης σε δρόμους και πλατείες, δυναμική πορεία συμπαράστασης π.χ. έξω από φυλακή, επικοινωνία με συναγωνιστή που είναι στη φυλακή και δυναμική παρουσία μας σε δίκες συναγωνιστών μας. Γιατί όλα αυτά; Γιατί το οφείλουμε στους συντρόφους μας, γιατί η συνείδηση μας το επιτάσσει γιατί αν όχι εμείς τότε ποιος θα ενδιαφερθεί; Φυσικά η αλληλεγγύη μας δεν περιορίζεται σε πρόσωπα αλλά μπορούμε να στηρίξουμε και λευκά έθνη, οργανώσεις, περιοδικά, ομάδες που αγωνίζονται για τις ιδέες μας. Παράλληλα συμπαραστεκόμαστε και στον Παλαιστινιακό λαό που δίνουν το παράδειγμα της αυτοθυσίας καθημερινά και δεν αφήνουμε την αριστερά να καπηλευτεί τον αγώνα τους. Το καλύτερο παράδειγμα υπήρξε στο παρελθόν η συμμετοχή Ελλήνων Εθνικιστών στην Σερβοβοσνιακή αντίσταση το 92-95 κάτι που οι Σερβοβόσνιοι δεν έχουν ξεχάσει και οι οποίοι θα μας το ανταπέδιδαν το 1996 αν δεν μας πρόδιδε ο Σημίτης στα Ίμια όπου είχαν ετοιμάσει ένα πλήρες τάγμα κομάντο να στείλουν στην Ελλάδα για να πολεμήσει. Αν χρειαστεί όμως θα ξαναπάμε στην Σερβία ακόμα πιο πολλοί… Συναγωνιστές μας όπως ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής , ο Hedrick Mobus , ο Ερνστ Ζούντελ είναι μόνο λίγοι από όλους αυτούς που έχει φυλακίσει η Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής προσπαθώντας να τους κάνει να λυγίσουν. Όσο όμως εμείς τους θυμόμαστε και τους συμπαραστεκόμαστε θα είναι ακόμα πιο δυνατοί ακόμα πιο υπερήφανοι Ευρωπαίοι! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και αγωνιστούμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Αξιοπρέπεια - Αγώνας - Νίκη

Πολλοί ίσως νομίζουν πως αυτό που αποκαλούμε «αγώνα» οριοθετείται σε κάποια πλαίσια πέρα από τη καθημερινότητα μας. Κάτι τέτοιο αποτελεί λανθάνουσα αντίληψη τόσο στη σκέψη των εχθρών μας όσο και σε κάποιους φίλους-συναγωνιστές Αυτό που εμείς ονομάζουμε «αγώνα» είναι η δράση που η συνείδηση μας και η λογική μας ωθεί να πράξουμε κάθε στιγμή και κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κανένα δόγμα να μας τρομοκρατεί και κανένας εξουσιαστής να απαιτεί. Υπάρχει μόνο μία αλήθεια η οποία γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στη φυλετική ψυχή και τη παράδοση του γένους μας. Και αυτή είναι η οποία μας δίνει δύναμη, ζωντάνια και οπλίζει το πείσμα και τη θέληση μας για να καταφέρουμε ακόμα πιο πολλά από όσα μπορούμε. Οι καιροί είναι εναντίων μας. Δεν χρειάζονται οιωνοί να μας δείξουν το μέλλον. Είναι ξεκάθαρα γραμμένο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Δύσκολο και σκοτεινό. Αν το θελήσουμε όμως μπορεί η δικιά μας μοίρα να μη ταυτιστεί με εκείνη που επιβάλλεται στη μάζα. Η δικιά μας μοίρα μπορεί να αλλάξει αν τα χέρια μας και η καρδιά μας δε δεχτεί τα δεσμά μιας μάταιης και ψεύτικης ζωής.Μπορεί να έρθει μια μέρα που θα βρεθούμε μόνοι, να μην έχουμε κάποιον δίπλα μας να μοιραστούμε τη χαρά ή τον πόνο, αλλά ακόμα και τότε όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά πως εκεί ψηλά στον ουρανό, βαθιά μέσα στη ψυχή μας, στα αρχέγονα μυστήρια της αιμάτινης πίστης μας υπάρχουν όλοι εκείνοι οι ήρωες, οι ημίθεοι και οι θεοί που στέκονται αιώνια αρχέτυπα και πηγή έμπνευσης.Δεν υπάρχει φόβος για τον εχθρό, υπάρχει φόβος των αδυναμιών που σαν άνθρωποι φέρουμε. Η καθημερινότητα μας είναι αυτή η οποία αποτελεί το πρώτο και τελευταίο πεδίο δράσης μας... Όλα ξεκινούν από τη συνείδηση μας, υλοποιούνται από εμάς και στο τέλος πάλι η συνείδηση μας έχει το τελευταίο λόγο. Η Φυλή μας είναι το σώμα μας, η οικογένεια μας, τα παιδιά μας. Η Τιμή είναι οι πράξεις μας και ο τρόπος που παλεύουμε και αγωνιζόμαστε σε κάθε πτυχή της ζωής μας.Η Πατρίδα μας είναι το σπίτι μας, η γειτονιά μας, ο χώρος που οργανώνουμε τη δράση μας. Η Σημαία μας είναι όλες εκείνες οι ψυχές που χάθηκαν για την ελευθερία μας. Ο Πολιτισμός μας είναι η δικιά μας αναζήτηση στη γνώση, στις επιστήμες, στις τέχνες και στη Σύνθεση. Δεν υπάρχουν πιστεύω που να απομονώνονται από τις ζωές μας. Ο δρόμος μας και οι ιδέες μας είναι ζωντανές. Δημιουργούνται, ωριμάζουν πεθαίνουν και σαν διονυσιακό μυστήριο ξαναεμφανίζονται από τα σπλάχνα της φυλετικής μας ψυχής. Προορισμός δικός μας είναι να μη μείνουμε στάσιμοι, να σπάσουμε την αδράνεια της παρελθοντολογίας και την προγονοπληξίας και να σταθούμε όρθιοι να υποδεχτούμε και να κρατήσουμε τη δάδα της φλόγας αυτού που αναμένεται να ξαναγεννηθεί.Ο συμβιβασμός αποτελεί μία ρευστή έννοια την οποία πολλοί μπορούνε να καλουπώσουν στα δικά τους μέτρα. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που η λογική μας και το συναίσθημα μας δε μπορεί να τα ανεχτεί. Αν υπάρχει ένα πρώτο βήμα, ένα πρώτο σκαλοπάτι που μπορούμε να πατήσουμε για να συνεχίσουμε τότε αυτό είναι της αξιοπρέπειας. Αξιοπρέπεια είναι να στέκεσαι αντάξιος όσων υποστηρίζεις, να μην υποκύψεις στη πίεση ,στο φόβο ή στις δυσκολίες. Να μείνεις μόνος αν δεν υπάρχουν άλλοι, να γεμίσεις πληγές όταν όλοι κρύβονται , να κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου στο καθρέπτη της ζωής σου διακρίνοντας αδυναμίες και δυνάμεις. Αν δε θελήσεις να διακρίνεις τις αδυναμίες σου τότε είσαι καταδικασμένος να είσαι αιχμάλωτος τους. Όταν όμως πολεμάς ακόμα κ αν δε νικήσεις είσαι ελεύθερος. Αν η αξιοπρέπεια αποτελέσει το πρώτο βήμα μας τότε ο συμβιβασμός βρίσκεται πολύ μακριά μας.Ξεκινώντας τη δράση, το πρώτο δυσάρεστο συναίσθημα που συνήθως ερχόμαστε αντιμέτωποι είναι αυτό της ματαιότητας. Οι λόγοι πολλοί. Αλλά πολύ μικροί για να δικαιολογήσουν στροφή. Ο μεγαλύτερος κριτής ίσως να είναι και ο χρόνος. Ο «αγώνας» μας είναι κάτι το οποίο ξεκινάει από τη δίψα μας για ζωή και ελευθερία και όσο αυτά διαρκούν διαρκεί και εκείνος. Η πειθαρχία και η επιμονή είναι οι καλύτερη σύμμαχοι μας .Είναι αυτοί οι σύμμαχοι που μας οδηγούν στη Νίκη. Κάθε μέρα που μένεις αντάξιος της ύπαρξης σου αποτελεί μία Νίκη. Προσωπική και συλλογική. Κάθε κατόρθωμα, κάθε μάχη, κάθε προσπάθεια, κάθε πληγή, κάθε στιγμή που τα μάτια σου φλέγονται από τη θέληση να χαράξουν τα δικά σου χέρια τη μοίρα σου είναι μία Νίκη.Σε αυτό το πόλεμο λοιπόν ο νικητής και ο ηττημένος βρίσκονται μέσα μας. Εμείς επιλέγουμε σε ποιον θα δώσουμε πνοή.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ANTIFA: Το επάγγελμα του μέλλοντος

Τα χρόνια της αθωότητας

Στην σκιά του Μεγάλου Αδερφού και της πανίσχυρης τυραννίας του δολαρίου, θα περίμενε κανείς οι αντιστασιακές ομάδες οποιωνδήποτε πολιτικών αποχρώσεων να δείχνουν μια αλληλεγγύη μεταξύ τους και στις περιπτώσεις που δεν συνεργάζονται, να διατηρούν τουλάχιστον μια ανακωχή τέτοια ώστε κανένας να μην έχει τζάμπα απώλειες. Στην δεκαετία του ‘70, αυτό που φαντάζει λογικό ήταν και αυτό που συνέβαινε. Κατατοπιστική η συνέντευξη του Ιταλού Φασίστα Adriano Tilgher στο περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Νο 105) όπου συγκεκριμένα δηλώνει: «…συμμετείχα στις ανεπανάληπτες και μαγικές στιγμές της αμφισβήτησης του 1968, όταν οι φοιτητικές μάζες δεν ήταν χωρισμένες από μίση ιδεολογικού χαρακτήρα και όταν στο όνομα του δικαιώματος στη σπουδή και της πάλης ενάντια στο σύστημα, κατεβήκαμε στους δρόμους και συμμετείχαμε στις περίφημες συγκρούσεις της Valle Giulia, όπου εθνικιστές συμπαρατάχθηκαν μαζί με ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς…».

Οι λόγοι

Το προηγούμενο έτος κι ενώ το αντάρτικο πόλεων στο κατεχόμενο Ιράκ καλά κρατούσε, Ιρακινοί έδειξαν βίντεο με συλληφθέντες Άγγλους πράκτορες οι οποίοι ήταν από εκείνους που είχαν βαλθεί εσκεμμένα για να δημιουργήσουν τον «εμφύλιο» ανάμεσα στις Ιρακινές αντιστασιακές δυνάμεις. Γνωστή η ιστορία. Κι αν το να βάζεις Άγγλους και γενικότερα Λευκούς ανάμεσα σε σκουρόχρωμους Άραβες δεν σε εμποδίζει στο να πετύχεις τον σκοπό σου, πόσο πιο εύκολο φαντάζει η χρήση προβοκατόρων μέσα στις επαναστατικές ομάδες της ίδιας σου της πατρίδας. Έτσι λοιπόν, αυτή η άριστη σχέση κατέληξε σε ένα πόλεμο που ακόμα κυμαίνεται και μάλιστα τώρα σε πολύ επικίνδυνα πλαίσια. Όλοι γνωρίζουμε την περίπτωση του συντρόφου μας Ηλία, ενός 19χρονου που από θαύμα γλίτωσε τον θάνατο, μετά από την περσινή δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από παρακρατικούς. Όλοι γνωρίζουμε ότι η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει στο διαδίκτυο συγκεκριμένη σελίδα (indymedia) η οποία επικροτεί τέτοιες ενέργειες και σε πολλές περιπτώσεις οι υπεύθυνοι του site χρησιμοποιούν πρώτο βαθμό (εμείς χτυπήσαμε, εμείς κάψαμε) κάτι που σηκώνει παρέμβαση εισαγγελέα και δίωξη. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Γνωρίζουμε επίσης ότι καπιταλιστές (Soros) χρηματοδοτούν το παγκόσμιο αυτό δίκτυο. Το έχουν παραδεχθεί κι οι ίδιοι.

Το ελληνικό “Antifa” παράρτημα

Το νέο φρούτο της εποχής είναι η «Antifa». Νέο σχετικά στην χώρα μας, στο εξωτερικό όμως έχει γερές βάσεις. Μετά την «αντιναζιστική πρωτοβουλία» (αντίγραφο του αγγλικού «antinazi league») της ΟΑΚΚΕ που υποστηρίζει ανοιχτά το Ισραήλ στον πόλεμο, ήρθε και στην Ελλάδα το φαινόμενο «Antifa», που, σε αντίθεση με τις χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει (ανοιχτή) κρατική επιχορήγηση και αποτελείται κυρίως από αριστεριστές, εδώ το κύριο βάρος της οργάνωσης ανήκει στους αναρχικούς, ενώ, επίσημα τουλάχιστον, το κράτος δεν τους έχει ανταμείψει ακόμα. Φυσικά, δεν περιμέναμε την στήριξη των αναρχικών και των αριστεριστών για να σωθούμε, ωστόσο το πράγμα είναι πράγματι οξύμωρο. Κι είναι οξύμωρο διότι βλέπεις γελοίες ανακοινώσεις του τύπου «...όταν εξαφανίσουμε τους φασίστες ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος…» και κάτι τέτοια, λες και το ολιγάριθμο συγκριτικά Εθνικιστικό κίνημα είναι αυτό που προκαλεί όλα τα κακά σε αυτόν τον τόπο. Ξεχνούνε ποιοι κέρδισαν τον πόλεμο. Οξύμωρο επειδή κατηγορούν τον Εθνικισμό για «αντιδημοκρατικότητα», την στιγμή που και Αναρχία και Κομουνισμός απορρίπτουν την δημοκρατία. Οι αναρχικοί τα βάζουν με τους «φασίστες» επειδή έχουν απολυταρχικές απόψεις, ξεχνώντας τους συνοδοιπόρους τους αριστερούς και τους ηγέτες τους όπως ο Στάλιν, που έσφαξε την μισή Ρωσία, κυνήγησε εβραίους και ομοφυλόφιλους, δημιούργησε αμέτρητα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Σιβηρία και πολλά άλλα. Οξύμωρο επειδή όλοι θεωρούν δολοφόνους τους «φασίστες» την ώρα που υμνούν την βία, καίνε περιουσίες μικρομεσαίων με μολότοφ και υμνούν την «17 Νοέμβρη». Βλακεία ή σκοπιμότητα; Πιστεύουμε και τα δύο. Αξιοσημείωτο είναι και αυτό που δείχνει η φωτογραφία, όπου antifa’s στο εξωτερικό κατεβαίνουν υποστηρίζοντας Ισραήλ και Η.Π.Α. Περιμένουμε ειλικρινά με ανυπομονησία να το δούμε κι αυτό στην χώρα μας.



Όταν η βλακεία δεν έχει όρια!

Στις συνοικίες των Αθηνών συχνά βλέπουμε συνθήματα του τύπου «Antifa: είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι», κάτι που εμείς δεν μπορούμε να τους το αρνηθούμε. Σε ένα έντυπο που εξέδωσαν μάλιστα οι επίδοξοι… αντιφασίστες παρατηρήθηκαν πολλά χτυπητά λάθη κι ακόμα περισσότερα ψέματα. Αναφέρουμε με μια δόση υπερβολής ότι κάθε σειρά έχει και ψέμα. Θα δώσουμε το πλέον τρανταχτό παράδειγμα.
Στο πρώτο τεύχος, στην προτελευταία σελίδα, κάτω αριστερά σε ένα άρθρο έχει τίτλο «ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ». Είναι γνωστό ότι πολλοί αναγνώστες που διαβάζουν ένα περιοδικό συχνά στέλνουν γράμματα σε αυτό, αρκετά εκ των οποίων συνήθως δημοσιεύονται. Είναι παράλογο πάντως, να είσαι αναγνώστης και να στέλνεις γράμμα πολύ πριν κυκλοφορήσει το 1ο τεύχος!
Και μιας και οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τους “antifa” από τις επιδόσεις τους στο αγώνισμα του ανώμαλου (χμ…) δρόμου, κι όχι από την πνευματική τους καθυστέρηση, παρακάτω θα διαβάσουμε μερικά αποσπάσματα από το άρθρο «μια ιστορία μέσα από την αντιναζί καρδιά του πανκ».
«…Δεν το φανταζόμουνα ότι εκείνο το απόγευμα θα βρισκόμουνα με ένα τύπο σαν το Μ. Γνωστός μιας φίλης μου που βόλταρε μαζί μου, έπεσε πάνω μας και το λογικό ήταν να αλλάξει μαζί μου μια – δυο κουβέντες. Αλλά ο Μ. δεν ήταν ένας τυχαίος τύπος. Ήταν ένας πάνκης στην ηλικία των 38 ετών. Κουβάλαγε μαζί του μαζεμένη όλη τη σημειολογία του πανκ. Αλλά δεν ήταν αυτό που τον έκανε γοητευτικό. Η ιστορία της αντικουλτούρας του punk φαινόταν να είχε περάσει πάνω από τον Μ., και όταν λέω ότι είχε περάσει από πάνω του εννοώ ότι τον είχε ισοπεδώσει. Μπορούσε κανείς να μαντέψει ότι ο άνθρωπος αυτός υπήρξε κάποτε πολύ ζωντανός και ας είχε τώρα πια γέρικο σχεδόν κορμί και ας είχε βλέμμα αποβλακωμένο από τα πολλά ναρκωτικά και ας του έλειπαν τα περισσότερα δόντια». (…)
«…Πρόκειται για κλασική περίπτωση φρούδων ελπίδων. Ο Μ. ήταν πρόθυμος να μιλήσει μαζί μου με αποκλειστικό όμως στόχο να πουλήσει μούρη στη φίλη μου. Και δεν ήταν μόνο οι υπερβολές που αναδείκνυαν τον εαυτό του σε κάτι σαν σε ήρωα του punk. Ο Μ. είχε κάψει τον εγκέφαλό του τόσο πολύ από τα drugs, που αδυνατούσε να εντάξει στοιχειωδώς χρονολογικά τις ιστορίες του. Μιλάμε για χοντρά πράγματα: αμφέβαλλε ακόμη και για την δεκαετία στην οποία συνέβησαν τα γεγονότα που ιστορούσε. Πακέτο…»

Συμπέρασμα: Εκτός από το δέος που νιώθουμε για τον «γοητευτικό» Μ., που λόγω του «γέρικου κορμιού» του (ετών 38) σίγουρα δεν δουλεύει και δεν υπάρχει περίπτωση να δούλεψε ποτέ στην ζωή τους (πως τα βρίσκει άραγε τα λεφτά για τα «drugs»;), η ιστορία λοιπόν που μας διηγείται στην συνέχεια του κειμένου είμαστε υποχρεωμένοι εμείς να την πιστέψουμε. Όχι διότι ο Μ. ήθελε να «…πουλήσει μούρη στη φίλη μου…» ούτε επειδή «…αδυνατούσε να εντάξει στοιχειωδώς χρονολογικά τις ιστορίες του…» αλλά ούτε κι επειδή «είχε κάψει τον εγκέφαλό του». Πρέπει να την πιστέψουμε γιατί κι εμείς κάτι πρέπει να πιστέψουμε διαβάζοντας ένα «antifa» περιοδικό. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πρέπει να δικαιολογήσουν τον μισθό τους. Πακέτο…

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Αφελληνισμός και συνεχείς προκλήσεις

Τακτικές Τουρκοκρατίας και καθεστώτος Χότζα συνεχίζει να ακολουθεί το Αλβανικό κράτος με την στήριξη δημιουργίας μουσουλμανικού τέμενους στο χωριό Κηπαρό Χειμάρρας. Η ανέγερση του τέμενους φέρεται να έρχεται ως πρωτοβουλία του Τουρκικού κράτους καταπατώντας ταυτοχρόνως ιδιοκτησίες των Ελλήνων κατοίκων του χωριού. Στη Κορυτσά πάλι, με συνοπτικές διαδικασίες δημιουργείται μουσουλμανικό εκπαιδευτήριο το οποίο έχει σκοπό να εξελιχθεί σε ίδρυμα μουσουλμανικών σπουδών! Επίσης, πρόσφατα στο χωριό Τζάρα, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με τη Θεσπρωτία, εγκαταστάθηκαν 29 Τούρκοι ισλαμιστές “ιεραπόστολοι”. Φαίνεται να ακολουθείται η ίδια τακτική όπως πριν τέσσερα χρόνια, όταν Πακιστανοί ισλαμιστές είχαν εγκατασταθεί στο Λεσκοβίκι, το οποίο απέχει μόλις μερικά λεπτά από τα σύνορα, και είχαν συγκεντρώσει σε ένα μικρό τζαμί, για “εκπαιδευτικούς λόγους” όπως δήλωναν, τα παιδιά του χωριού.



Όλα αυτά την ώρα που το Αλβανικό κράτος βάζει λουκέτο στα ελληνικά εκπαιδευτήρια της Κορυτσάς και απειλεί την “Ομόνοια” να οριστεί ως εκτός νόμου λόγω των πρόσφατων απαιτήσεων αναγνώρισης της Ελληνικής γλώσσας ως της δεύτερη επίσημης του Αλβανικού κράτους. Το αλβανο-τουρκικό μουσουλμανικό λόμπι δείχνει ξεκάθαρα τις βλέψεις του για τη συνέχιση του αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου χρησιμοποιώντας τον μουσουλμανικό φανατισμό σε μια περίοδο όπου Έλληνες της αλησμόνητης πατρίδος διεκδικούν με σθένος και πάθος τα Ιστορικά τους δικαιώματα. Που ίσως αυτά αφυπνίσουν και άλλους ξεχασμένους αδελφούς μας!

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Τσάμικο: μετά τον πόλεμο

Με το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και των όσων είχαν συμβεί, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις από μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.
Α) Το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων των Ιωαννίνων, κατά πάντα νόμιμο και διεθνώς αναγνωρισμένο, εκδίδει μέχρι το 1948, χίλιες επτακόσιες (1.700) και πλέον καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος των εγκληματιών Τσάμηδων. Γνωστότερη αυτών (των αποφάσεων) είναι η υπ’ αριθμ. 344/23-5-1945 απόφαση του, διεκτραγωδώντας έτσι τα αποδεδειγμένα αποτρόπαιά τους.

Β) Επακολούθησε η στέρηση της Ελληνικής Ιθαγένειάς τους με την υπ’ αριθμ. Α.Π. 50862/47 απόφαση του Υπουργείου Στρατιωτικών, καθώς και η Δήμευση των Περιουσιών τους (Β.Δ. 2185/1952 και Ν. 2781/54) που διατέθηκαν στα θύματα της θηριωδίας τους και σε ακτήμονες σύμφωνα με τις διεθνείς ανάλογες διατάξεις.
Όσοι Μουσουλμάνοι Τσάμηδες απέμειναν στις εστίες τους (232 άτομα μέχρι το 1949) ζούσαν ανενόχλητοι και απελάμβαναν όλα τα δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη.

Τέλος, όσον αφορά την πληθυσμιακή κατάσταση με την εθνική απογραφή στην Ελλάδα της 17ης Μαρτίου 1991 οι εναπομείναντες Μουσουλμάνοι Τσάμηδες βρίσκονταν σε τρεις κοινότητες του νομού Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα αριθμούσαν 56 άτομα.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Τσάμικο: η φυγή

Μετά τη 2η μάχη της Μενίνας – Μεράϊδας Παραμυθιάς στις 20-21/9/144, οι Μουσουλμάνοι Τσάμηδες αποχωρούν οικιοθελώς από την Ελλάδα μαζί με το γερμανικά στρατεύματα. Η Έκθεση του Ελληνικού Συνδέσμου στην Βαλκανική Επιτροπή του Ο.Η.Ε. όπως είχε δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο της στις 14/7/1949 έγραφε: “Είναι γνωστόν ότι 16 - 17.000 Τσάμηδες είχον εθελουσίως εγκαταλείψει την Ελλάδα κατά το τέλος του πολέμου και είχον καταφύγει εις την Αλβανίαν εκ φόβου μη κληθούν και δώσουν λόγον προ της Ελληνικής Δικαιοσύνης δια τα εγκλήματα, τα οποία είχον διαπράξει κατά την κατοχήν, εν στενή συνεργασία μετά των Ιταλικών , Αλβανικών και Γερμανικών στρατευμάτων …”.
Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες και Μουσουλμάνων Τσάμηδων: “Εμείς οι Μωαμεθανοί δεν είχαμε κανένα παράπονο κατά της Ελληνικής Διοικήσεως, ώστε να μην μπορώ να καταλάβω, γιατί με την Αξονική Κατοχή όλοι οι Μωαμεθανοί, όχι μόνον έγιναν όργανα των Ιταλών και Γερμανών, αλλά, ακόμη περισσότερο, με φόνους και άλλες εγκληματικές πράξεις, εξεδήλωσαν την πρόθεσή των να εξαλείψουν το Ελληνικό στοιχείο από την περιφέρεια της Θεσπρωτίας”.

Ακόμη και όταν μετέβησαν στο Αλβανικό κράτος, οι Μουσουλμάνοι Τσάμηδες συνέχισαν τις ανθελληνικές ενέργειες ενισχύοντας τον συμμοριτοπόλεμο με 5.700 άνδρες, ηλικίες 17-40 ετών, καθώς επίσης και με συχνές ενοχλήσεις σε βάρος Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Τσάμικο: 1940-1945

Με τη έναρξη του Ελληνο-ιταλικού πολέμου, δύο τάγματα Μουσουλμάνων Τσάμηδων και 15 Αλβανικά, αποτελούμενα από 15.000 άνδρες, εισβάλουν στους Φιλιάτες και στη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας, μισθοφόροι και σύμμαχοι των Ιταλών.Όταν το μέτωπο κατέρρευσε, έχοντας κερδίσει οι Ιταλοί την εύνοια τους, ως ανταμοιβή τους δίνουνε τη διοίκηση της Θεσπρωτίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση των Ελληνικών Αρχών της Παραμυθιάς και την αρχή του αφελληνισμού της περιοχής στις 3 Μαϊου του 1941. Την ίδια περίοδο δημιουργείται η οργάνωση “Μιλίτσια” και λίγο αργότερα, τον Ιούλιο του 1942 η οργάνωση K.S.I.L.I.A - “Αλβανικό Σύστημα Πολιτικής Διοικήσεως” με 14 τάγματα έχοντας ως κύριο στόχο την εξόντωση του ελληνικού στοιχείου στην περιοχή της Θεσπρωτίας.
Με την K.S.I.L.I.A αρχίζουν να διαπράττουν δολοφονίες, να αρπάζουν περιουσίες, να προδίδουν, να βιάζουν, να λεηλατούν κάνοντας επιδρομές και να πυρπολούν σπίτια και ολόκληρα χωριά.
Οι επίσημες εκθέσεις των Τσάμηδων της K.S.I.L.I.A αναφέρουν τα παρακάτω εγκλήματα:

Δολοφονηθέντες υπό των Τσάμηδων: 632

Εξαφανισθέντες και αρπαχθέντες ως όμηροι: 428

Βιασμοί γυναικών και κορασίδων: 209

Απαγωγαί: 31

Πυρποληθείσαι οικίαι: 2,332

Λεηλατηθέντα ολοσχερώς χωρία: 53

Διαρπαγέντα Αιγοπρόβατα: 37,556

Βοοειδή: 9,285

Ιπποειδή: 4,148

Πουλερικά(ολίγων μόνο χωρίων): 30,000

Κυψέλαι: 742

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΣ-ΚΡΑΤΟΣ

Έτος 2007 μ.Χ..Μιά εποχή που όλα μετριούνται με το χρήμα.Όλος ο πλανήτης Γη έχει τυλιχτεί με ένα αόρατο αλλά πανίσχυρο δίχτυ εξουσίας που συγκεντρώνει όλο και πιο πολύ δύναμη επιβολής και πλούτο.Δέν έχει αντιληφθεί όμως ο κόσμος ότι όσο προχωράει το σχέδιο για πολιτική,οικονομική,στρατιωτική ενοποίηση κάτω από ΜΙΑ διακυβέρνηση,τόσο πιο κοντά είναι η παγκόσμια απολυταρχία.Αυτό παρατηρώ και στό σύγχρονο ελληνικό κράτος σήμερα.Οι πηγές πλούτου παραδίδονται <<νόμιμα>>από τις κυβερνήσεις σε αγνώστου δοιηκήσεως εταιρείες.Έχω αρχίσει να πιστεύω πως όλα αυτά είναι οργανωμένα σε παγκόσμιο επίπεδο από τον ίδιο εγκέφαλο, η αν θέλετε από το ίδιο κέντρο αποφάσεων.Τα πάντα εδώ στην ελλάδα τείνουν να ελέγχονται από εταιρείες ΑΕ,το χρηματιστήριο και τα δοιηκητικά συμβούλια μεγάλων εταιρειών.Οι εταιρείες αυτές απο την άλλη ελέγχονται από τίς τράπεζες μέσω του δανεισμού,και οι τράπεζες ελέγχονται......καλά το καταλάβατε,απο τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!!.Κατα τα άλλα ο λαός ζει μέσα στην απάτη της ελεύθερης οικονομίας της ζούγκλας και πιστεύει πως είναι ελεύθερος μη συνειδητοποιώντας πως είναι δια βίου σκλάβος!Γεννιέται ένα παιδί,αθώο πλάσμα του σύμπαντος,παιδί των άστρων,το παραλαμβάνει το <<σύστημα>>,και σε λίγα χρόνια βγαίνει <<του συστήματος παιδί>>Ένας αχυράνθρωπος πιράνχας,που δίνει όλη του τη ζωή για να το υπηρετήσει.
Οι αρχαίοι Έλληνες απο νωρίς είχαν συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο μετατροπήςτου κόσμου σε ένα απέραντο φαίουδο με τους σκλάβουςνα χειροκροτούν και να δουλεύουν ακατάπαυστα για τους αφέντες τους.Για αυτό ενώ όλοι ήταν Έλληνες και μίλαγαν την ίδια γλώσσα,δέν είχαν κοινό κέντρο εξουσίας και οικονομίας.Παρ’όλα αυτά,οταν χρειαζόταν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί για να υπερασπιστούν την ελευθερία τους,το έκαναν στους Δελφούς.
Κάθε πόλη ήταν καί ένα κράτος.με δικό του νόμισμα,δική του γη,και ήταν αυτοδοιήκητο.Έτσι εξασφαλιζόταν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων.Το ύψιστο αγαθό της ζωής,την ελευθερία.
Στην σύγχρονη Ελλάδα ολα τα περιουσιακά στοιχεία που απο την φύση τους είναι δημόσια ελληνική περιουσία,έχουν μετατραπεί σε κερδοσκοπικές εταιρείες Α.Ε. που κατα κανόνα ελέγχονται από αγνώστου ή καί γνωστής ταυτότητος ολιγοπωλιακά συμφέροντα.Δρόμοι,γέφυρες,αεροδρόμια,λιμάνια,ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,κτηματολόγιο,ΟΠΑΠ,μηχανοργάνωση των ταμείων,κοινωνία της πληροφορίας ΑΕ κτλ-κτλ,αποδυκνείουν τα παραπάνω.
Και δουλεύει ο μέχρι στιγμής βλάκας λαός μέχρι να πεθάνει,πληρώνοντας φόρους και παράβολα,και ξαναπληρώνοντας τις παραπάνω εταιρείες ώστε να συνεχίσουν να χαίρονται οι μέτοχοι !!!Και όλοι πορεύονται πιστεύοντας στην οικονομία της αγοράς!.
Αποκρύπτεται εντέχνως η αλήθεια πως το νεο-ελληνικό κράτος είναι από της ιδρύσεώς του δέσμιο τών ξένων δανειστών του.Και πως όλοι αυτοί που το εξουσιάζουν οικονομικά και πολιτικά βλέπουν τον λαό σαν τον δια βίου σκλάβο τους.Τα καζίνα,τα λαχεία,οι διαγωνισμοί του ΟΠΑΠ,οι έρανοι παντός τύπου,το χρηματιστήριο,είναι μερικές απο τις μεθόδους που έχει επινοήσει αυτό το διαχρονικό κατεστημένο που ονομάζεται εξουσία,κατ’επίφαση δημοκρατία,κυβέρνηση,<<νομιμότητα>>,για να εξαπατά τον ταλαίπωρο άνθρωπο και να τον έχει δια βίου δέσμιο.Άν πιάσουν κάποιον να παίζει χαρτιά στο καφενείο, θα τον πάνε στόν εισαγγελέα με την κατηγορία του παράνομου τζόγου.Άν όμως κάποιος άλλος παίξει όλη του την περιουσία στο καζίνο,το χρηματιστήριο ή το λόττο,τότε δεν τρέχει τίποτα καθώς αυτά είναι<<νόμιμα>>!!Με τις ευλογίες του κοινοβουλίου δηλαδή!! Το ένα είναι νόμιμο,το άλλο παράνομο! Κράτος βρεφονηπιακός σταθμός-ένα απέραντο νηπιαγωγείο!.Το ίδιο είναι και οι πολεοδομίες με τον περίφημο χωροταξικό σχεδιασμό.Ασχολούνται μόνο με το πώς θα πάρουν λεφτά επί τής αξίας της οικοδομής για να σου δώσουν λέει άδεια να χτίσεις κάτι.Δέν ασχολήθηκαν όμως να παροτρύνουν για περισσότερους χώρους πρασίνου,αισθητικά καλαίσθητες κατασκευές,και χώρους στάθμευσης για κάθε κατοικία.έτσι φθάσαμε σήμερα στις αντιαισθητικές πολυκατοικίες που κρατούν φυλακισμένους τους σύγχρονους σκλάβους που δουλεύουν σχεδόν μιά ζωή για να ξεπληρώσουν στις τράπεζες το κλουβί!!Που κι΄όταν το ξεχρεώσουν θα πληρώνουν μια ζωή ενοίκιο με το τετραγωνικό στο δήμο καί την εφορία.Και αυτό λέγεται <ευνομούνενη πολιτεία> και <ελεύθερο κράτος>.Το κράτος συρματόπλεγμα του Τζώρτζ Όργουελ ταιριάζει γάντι με τα παραπάνω.Οι μόνοι που οφελούνται από όλα αυτά είναι οι μεγαλοκατασκευαστές και....η εφορία!!Άμα δείς την μεγάλη πόλη από ψηλά είναι μια κόλαση,ένα απέραντο καρκίνωμα,ένα απαίσιο μέρος για να ζεί κάποιος.Κατά τα άλλα,<<χωροταξικός σχεδιασμός>>και <<πολεοδομία>>.Μπούρδες στον κύβο.