Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Η Βαλκανοταλιμπανια το Ασυλο του ΚΚΕ!!!!

Οπου Νομος ειναι το ''δικιο'' του ΚΚΕ....



Ειναι αναποφευκτο. Μια οργανωμενη μειοψηφια με αφοσιωμενα στελεχη προσηλωμενα με θρησκευτικη αυστηροτητα στην Κομμουνιστικη λατρεια του σταλινικου δογματος, προπλασμα-προτυπο της κοινωνιας των σκλαβων που επαγγελλεται να δημιουργηση, πανετοιμη για ολα, εχει πεισθη, οτι αυτη και μονον αυτη κατεχει την απολυτη αληθεια. Αυτη μονον προασπιζει το ενα και μονο θεμιτο συμφερον του ''προδομενου λαου'' της. Φυσικο επομενο λοιπον να νιωθει αυτη η μειοψηφια, πως εχη το αναφαιρετο δικαιωμα και καθηκον να επιβαλλει με ολα τα μεσα την μονολιθικη της πλανη, οπως καθημερινα πραττει. Ανεξαρτητως απ' ο,τι σκεφτεται η κοινη γνωμη ή μαλλον ουσιαστικως απ'ο,τι παρεμποδιζεται να σκεφθή. Οτι δηλαδη, κατεστη πλεον νομος αδιαψευστος σε όλα τα πειραματα εφαρμογης του ενος και μοναδικου κομμουνισμου, του σταλινικου, επι ατυχων πειραματανθρωπων..Ο μοναδικης βαρβαροτητος κομμουνιστικος ολοκληρωτισμος, τα γκουλάγκ και τα δημοσια ψυχιατρεια για τους απιστους του κομμουνιστικου παραδεισου με περισσοτερα απο 100 εκατομμυρια νεκρους παγκοσμιως, η δουλοφρων υποταγη, η ισοτητα στην δυστυχια και την πεινα, η εξαθλιωσι της ανθρωπινης αξιοπρεπειας για τους επιζωντας...

Ετσι στις 22/7/2008 ενω ολοι οι αλλοι, συμπας ο Ελληνικος λαος αγωνια ασφυκτια για το τωρα, για το σημερα, για το αυριο που ηλθε.Για το οικονομικο αδιεξοδο της χωρας μας αλλα και για τα δυσεπιλυτα Εθνικα προβληματα που εχουν συσσωρευθει, μεσα στη γενικευμενη κρισι που βιωνουμε χωρις προοπτικη.Σε μια οφθαλμοφανη λειψανδρια ( εκτος αν πεταχτει κανενας υπερηφανος απο το συριζα) ηγεσιας που οδηγει σε τραγικο αδιεξοδο, εχουμε και το ΚΚΕ που βρηκε θεμα να ασχοληθη.
Στο χυδαιοτερο εντυπο της Δημοσιογραφιας , κατα την ρησι Παγκαλου- ( αναφερομεθα στην καθημερινη ''φωνη του Κυριου'' της εκκλησιας του Περισσου) τ ο ΚΚΕ εξεμεσσε αυτη την φορα κατα της Δικαιοσυνης. Αναφερομενος ο Ριζοσπαστης, στις απεργιες και τις σχετικες αποφασεις της Δικαιοσυνης, σε μια ακομη προσπαθεια του, το ΚΚΕ να τρομοκρατηση τους δικαστικους και να δημιουργηση εδαφος αντιδρασεως στους ''αυθορμητως'' στρατευμενους οπαδους, χαρακτηριζει με θρασος χιλιων μαιμουδων, την Δικαιοσυνη ως « δηθεν αμεροληπτη και ανεξαρτητη». Αναιδως και παρανομουν το ΚΚΕ, την αποκαλει «λημερι»των εργοδοτων που « καταφευγουν οταν οι εργαζομενοι κηρυξουν απεργια». Τελος , τοσο ''γενναιο'' ελεω της ιδιοτυπης ασυλιας που απολαμβανει χρονια τωρα απο την ψοφοδεη καραμανλικη δυναστεια αλλα και απο το «προοδευτικο» κοινοβουλιο εν γενει, βριζει απροκαλυπτα το δικαστηριο, που εξεδωσε την «καταπτυστη αποφασι»
Δηλαδη το ΚΚΕ πλεον εν Ελλαδι, μεταπηδησε και απο «νταβατζης» της εργατικης ταξεως, απο «ιστορικο κομμα» εγινε, ειναι πλεον ο νομος ο ιδιος. Ειναι η λαικια δικαιοσυνη, που κατεχει το αλαθητο. Μονο η γκιλοτινα του λειπει.
Κι ολα αυτα ? Για ενα και μοναδικο λογο. Γιατι γνωριζει καλως οτι εδω στην Βαλκανοταλιμπανια ο Νομος που τιμωρει τους υβριστας, ιδιαιτερα της Δικαιοσυνης, δεν ισχυει για το ΚΚΕ.
Διερωτωμαι. Αν η δικαιοσυνη δεν μπορει να λειτουργηση αυτεπαγγελτως, μηπως πρεπει εμεις να μηνυσουμε το ΚΚΕ, αφου το Κοινοβουλιο μας καθευδει??

Υ.Γ Ποιος ειναι ο νομος=το δικιο, του Εργατη , του Κομμωτη, του κηπουρου, του Καντηναλαφτη...Αντιγραφω απο το προγραμμα του ΚΚΕ , Κεφαλαιο Δ. Με τιτλο «Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού»

Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος στην Ελλάδα θα λυθεί μέσα στην επαναστατική πάλη, μέσα στους σκληρούς ταξικούς αγώνες, σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία. Η ιστορία της ταξικής πάλης του εργατοαγροτικού κινήματος στην Ελλάδα, στις ειδικές συνθήκες της πάλης για την εθνική απελευθέρωση, όπως και η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαϊκής εξουσίας (σοβιέτ, λαϊκά συμβούλια άμυνας, ασφαλείας, επισιτισμού, λαϊκά δικαστήρια κλπ.).

Η ακυβερνησία τον βολεύει




Η παγκόσμια αναρχία θα τον κάνει και πλανητάρχη;


«Το να έχουμε ακυβερνησία δεν είναι για μας κατάρα. Ενδεχομένως να είναι και ευλογία για τον τόπο, αν οδηγήσει σε λύση προς τα αριστερά», δήλωσε χθες ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο ρ/σ ΝΕΤ 105,8.

Αυτά προχθες, γιατί σήμερα έπεσε «μούγκα στη στρούγγα»!!!

Κουβέντα δεν έβγαλε σήμερα ο Τσίπρας και το «τσιπρέϊκο» γενικότερα για κυβερνήσεις, χασίσια και όλα τα άλλα συναφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει ασπαστεί την τακτική του «χτυπάω και φεύγω» (hit and go) και δείχνει πλέον πασιφανέστατα ότι γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να φτάσει να απειλήσει να γίνει κυβέρνηση μόνο εάν υπάρξει το πλήρες χάος.

Επικαλείται δηλαδή ο νεαρός γόνος πλουσιότατης οικογένειας (βλ. Τσίπρας) ότι είναι καλύτερος από το χάος!!!

Ρε παλικάρι, μήπως ένας παγκόσμιος πόλεμος θα σε βόλευε καλύτερα, να γινόσουνα μία και καλή πλανητάρχης; Δεν είναι κακή ιδέα; Δεν νομίζεις;


Δήλωση άκρως πολιτική που συνοδεύτηκε από την ατάκα «σχεδιάζουμε να γίνουμε κυβέρνηση». Αν καταλαβαίνω, το σχέδιο είναι να επέλθει το χάος για να γίνει κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο Τσίπρας! Σκοπό δηλαδή έχει το ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει μία χαοτική κατάσταση (στην πολιτική και στην κοινωνία) για να φτάσει στον στόχο του!!!

Αν αυτό δεν είναι μία δήλωση που είναι κατά των εθνικών συμφερόντων και που θα όφειλε η δικαιοσύνη να επέμβει άμεσα, τότε τι μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επικίνδυνο; Αυτά που γράφουν οι bloggers;

«Έλα μ..νί στον τόπο σου» θα έλεγε και μία αθυρόστομη θεία μου και δεν θα είχε άδικο!

Εγώ πάντως άνετα ψηφίζω Τσίπρα αν μου δώσει εκείνο το σπιτάκι το φτωχό, ανάμεσα στα δέντρα, που μένει. Γιατί δηλαδή να μην αποφασίσει να μοιραστεί μαζί μου ένα μικρό κομμάτι της περιουσίας του;

Εξάλλου, αριστερός είναι ο άνθρωπος. Και ξέρει καλά τι σημαίνει κοινοκτημοσύνη και όλα τα άλλα αγαθά υπέρ του πολίτη!!!

Αφήνοντας την πλάκα όμως, θα πρέπει πολύ σοβαρά να ασχοληθούμε με το φαινόμενο Τσίπρα, το πολλά υποσχόμενο και από πολλούς υποβασταζόμενο…!

Σκέφτομαι, τι θα γινόταν αν αυτή την δήλωση την έκανε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Να έλεγε δηλαδή «η ακυβερνησία του τόπου συμφέρει την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί θα έρθουν και άλλοι πιστοί και θα αναδειχθεί ο σωτήριος ρόλος και λόγος ύπαρξής μας»!!!



Υ.Γ.: Παιδιά, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν του δίνετε κάτι προσέξτε σας παρακαλώ πολύ να μην είναι ληγμένο ή χαλασμένο. Δεν το αντέχει και τον «χαλάει» πολύ… και πάνω από όλα, καταστρέφει την πολιτική του υγεία…

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Να μην ξεχναμε.., δεν ειναι αρκετο.Πρεπει καποτε και να μαθαινουμε.

Διοτι οποιος αγνοει την ιστορια θα την υποστη εκ νεου.

Αλλα δεν αρκει να βλεπουμε τι κρεμεται στο αγκιστρι αλλα και ποιος το κρατα. Δηλαδη οχι μονο ο τελικο αποτελεσμα αλλα και τι προκαλεσε αυτο.

Ετσι π.χ 34 Χρονια μετα ο φακελος Προδοσια της Κυπρου παραμενει Κλειστος.Γιατι?Εντολη ποίου

Ενω εξ ισου καλα αγνουμε

Ποιος τορπιλισε το σχεδιο Ατσετσον.

Ποιος δημιουργησε την εντυπωσι οτι η Κυπρος θα γινη η Κουβα της Μεσογειου

Ποιος αποφασισε εν μια νυκτι την εκδιωξι της Εθνιης Φρουρας απο την Κυπρο

Ποιος καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις (ηγουν την Αγγλια και την Τουρκια) να επεμβουν στην Κυπρο μετα το αφρον τραγικο πραξικοπημα στην Κυπρο.

Ποιος ανακαλεσε και γιατι τα υποβρυχια μας οταν ειχαν τον τουρκικο στολο στο στοχαστρο

Ποιος /διεπιστωσε οτι η Κυπρος ειναι Μακραν ενω υπεγραψε τις συνθηκες Ζυριχης Λονδινου κατα τις οποιες εγγυατο την ανεξαρτησια και την ασφαλεια της Κυπρου, χωρις η Κυπρος να αλλαξη θεσι ..

Γιατι με την πρωτη επελασι των ορδων του βαρβαρικου ΑΤΤΙΛΑ και την εναρξι διαπραγματευσεων οι Τουρκοι συνεχισαν στον Αττιλα 2 ανεμποδιστοι.



Και οχι μονο να αναλογιζομεθα, οτι δυστυχως περασαν 34 χρονια χωρις οι Τουρκοι να σεβασθουν ουδεμια αποφασι του ΟΗΕ....

Ειναι δικαιο, ωφελιμο να τα θυμομαστε ολα και οχι δυστυχως μονο εκεινα που επιλεκτικα μας θυμιζουν για να μας πουν ή να μας δειξουν τί?

Οτι δεν πρεπει να γνωριζουμε τα αιτια και να τυφλωνομεθα απο την αστραπη χωρις να δουμε ποτε τα συννεφα που την προκαλεσαν??.

Ειναι πολλα τα συννεφα στον Ελλαδικο ουρανο και σημερα...



Καταγραφω απο το ΒΗΜΑ τι κερδιζαμε με το σχεδιο Ατσετσον που απολακτισαμε.



«. Πρόκειται για τις αμερικανικές προτάσεις του 1964 οι οποίες, όπως προκύπτει, όχι μόνο δεν περιέκλειαν απειλή για το μέλλον της Κύπρου και για την Ελλάδα αλλά, πέραν των όσων συγκεκριμένα καθόριζαν σχετικά με την «εκμίσθωσιν» στην Τουρκία μιας βάσεως στο ανατολικό άκρο της Νήσου, προέβλεπαν και «αποκατάστασιν του προηγουμένου ειδικού καθεστώτος των νήσων Ίμβρου και Τενέδου» και, ακόμη σημαντικότερο, τον «επαναπατρισμόν των αναχωρησάντων ή εκδιωχθέντων εκ Κωνσταντινουπόλεως από του 1955 ομογενών» κτλ. Ο ίδιος ο Ντιν Άτσεσον γράφει στις 20 Αυγούστου 1964 στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου ότι είναι «έτοιμος να ασκήσει την μεγίστην δυνατήν πίεσιν και πειθώ διά να επιτύχω όπως παραιτηθούν οι Τούρκοι πάσης απαιτήσεως δι' εδαφικήν περιοχήν υπό την κυριαρχίαν των εις Κύπρον (...). Ειδικώτερον θα προτρέψω τους Τούρκους να περιορίσουν το σχέδιόν των εις την εκμίσθωσιν για 50 έτη του τμήματος εκείνου της Χερσονήσου της Καρπασίας».

Εξάλλου, διά των προτάσεων Άτσεσον προβλέπονταν και τα εξής:

* Καθεστώς διά τους Τουρκοκυπρίους προσομοιάζον με το καθεστώς των Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, διά του οποίου θα ανελαμβάνετο υπό της ελληνικής Κυβερνήσεως η υποχρέωσις διορισμού, προτάσει του Έλληνος Γενικού Διοικητού της Νήσου, Τουρκοκυπρίου Συμβούλου, διά τα ζητήματα της μειονότητος, ως και δύο Τουρκοκυπρίων Επάρχων, εις δύο εκ των επτά -μέχρι τότε υφίσταντο πέντε- επαρχιών της Κύπρου, εκ περιτροπής και της εκάστοτε επιλογής -ανεξαρτήτως πληθυσμιακής συνθέσεως- της ελληνικής Κυβερνήσεως.

* Επαναπατρισμός των αναχωρησάντων ή εκδιωχθέντων εκ Κωνσταντινουπόλεως, από του 1955, ομογενών, ως και ρύθμισις διαφόρων ζητημάτων αφορώντων εις την απόδοσιν των περιουσιών των, εις αποζημιώσεις κτλ., και

* Αποκατάστασις του προηγουμένου ειδικού καθεστώτος των νήσων Ίμβρου και Τενέδου.

Το ΒΗΜΑ, 27/01/2002 , Σελ.: A26
Κωδικός άρθρου: B13477A261
ID: 242860

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Είναι για γέλια αυτοί οι Σκοπιανοί…

Είναι αλήθεια πως για τους Έλληνες δεν χρειάζονται φωτογραφίες για να αποδειχθεί η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας… Για τους σκοπιανούς όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά… Αναδημοσιεύουμε εδώ την είδηση από τις ιστοσελίδες Greece-Salonica και Greek Alert από την οποία μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το ΚΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ των «ψευδομακεδόνων»: «Η πέτρινη πλάκα που βλέπετε έχει τοποθετηθεί απ΄τους Σκοπιανούς ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κτιρίου της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ στo κέντρο της πρωτεύουσας τους. Η πλάκα αυτή,σύμφωνα με τους ίδιους,έχει βρεθεί στην περιοχή του Βαλάντοβο. Ως εδώ όλα καλά…

Την βρήκανε -λέει- “στη μακεδονική γη, την αναδείξανε και την τοποθέτησαν στην είσοδο του κτιρίου” να την βλέπει κάθε μέρα ο Γκρουέφσκι και ο Μιλοσόσκι και να θυμούνται το “ένδοξο παρελθόν τους” για να μη κάνουν πίσω. Πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι;

H ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;
Στα Ελληνικά! Στη γλώσσα δηλαδή που μιλούσε ο Μ.Αλέξανδρος. Ο κ.Γκρουέφσκι χρειάζεται μεταφραστή για να τη διαβάσει. Το ίδιο και ο κ.Μιλοσόσκι. Το ίδιο και οι ξένοι διπλωμάτες (βλ.Νίμιτς, Όλι Ρεν,κλπ) που τους επισκέπτονται.»

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

Στις 4 Ιουλίου, οι αμερικανοί γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η ημέρα αυτή για τους αμερικανούς είναι εθνική επέτειος, ίσως η μοναδική που γιορτάζουν, γιατί αν εξαιρεθούν κάποιες άλλες μεμονωμένες ημέρες μνήμης , όπως τις αποκαλούν- που γιορτάζουν, επέτειο εθνική πλην της 4ης Ιουλίου δεν έχουν.
O εορτασμός της επετείου αυτής από τους αμερικανούς έχει από μόνος του ένα παράδοξο : ενώ την ημέρα αυτή γιορτάζεται η ανεξαρτησία των ΗΠΑ, σε παγκόσμιο επίπεδο και επί σειρά ετών , οι ΗΠΑ έκαναν πάντοτε ότι μπορούσαν, για να περιορίζουν την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία κρατών και να κάμψουν το φρόνημα λαών και κυβερνήσεων.
Από την στιγμή κατά την οποία εισήλθαν στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, υποτίθεται με την πλευρά των "καλών", κυρίως δε μετά το τέλος του, οι αμερικανοί είτε φανερά, είτε με υπόγειες συμφωνίες και δολοπλοκίες, το μόνο το οποίο έκαναν ήταν να προσπαθούν να ποδηγετούν τους πάντες και τα πάντα. Με διπλωματικές συμφωνίες μέσα σε μία νύχτα άλλαζαν σύνορα κρατών, αποφάσιζαν για χωρικά ύδατα και εναέριους χώρους. Με άλλες υπόγειες μεθοδεύσεις, με την δημιουργία τεχνητών εντάσεων, "πραξικοπημάτων", ή με την υλοποίηση των λεγόμενων "βελούδινων επαναστάσεων", όπου δεν μπορούσαν να επιβληθούν διπλωματικά, κατάφερναν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Τελευταίο τους μέσο οι στρατιωτικές επεμβάσεις, οι οποίες πάντα γινόντουσαν με επίφαση της διατήρηση της ειρήνης ή την περιφρούρηση δικαιωμάτων !!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;

Σε ρόλο χωροφύλακα, δεν έχουν να διστάσει να επέμβουν και στρατιωτικά εναντίον κρατών, με μόνο πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Ποιος τρομοκρατεί ποιόν είναι ένα άλλο θέμα. Χρησιμοποιώντας την δύναμη των όπλων, επέβαλλαν την πολιτική άποψη τους παντού. Έτσι στράφηκαν εναντίον του Βιετνάμ, εναντίον του Ιράκ. Έτσι ισοπέδωσαν την Σερβία. Και ποιος ξέρει ακόμα στο μέλλον και ποιους άλλους. Και ενώ με υποκρισία στέκονται δήθεν προστάτες και υπέρμαχοι των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, ποτέ τους δεν έκαναν το παραμικρό για να βοηθήσουν όταν και όπου υπήρχε πραγματικό πρόβλημα καταπάτησης δικαιωμάτων και ελευθεριών. Τι έκαναν το 1974, όταν οι τούρκοι εισέβαλλαν στην Κύπρο μας; Νομίζω ότι είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τι έκαναν όταν οι τούρκοι εξόντωναν τους Κούρδους; Όταν οι Σέρβοι σφαγιαζόντουσαν στο Κόσσοβο; Απολύτως τίποτα.

Στην πατρίδα μας, λόγω της ένταξης μας στο ΝΑΤΟ και γενικά λόγω της πρόσδεσης μας στην τροχιά των δυτικών συμμάχων, πάντα οι ηγεσίες μας ακολουθούσαν κατά γράμμα τις εντολές των αμερικανών. Σε σημείο που να δοθούν τα ερεθίσματα στους μαρξιστές να μιλούν για υποτελείς και αμερικανόδουλους. Η ελληνική "Δεξιά", αν υπήρξε ποτέ τέτοια στην Ελλάδα, μπέρδεψε τον πατριωτισμό, την "εθνικοφροσύνη", με την έννοια της αμερικανοδουλείας. Δεν κατάλαβαν ποτέ τους ότι άλλο να είσαι σύμμαχος και άλλο να σε κάνουν ότι θέλουν οι αμερικανοί. Τα ίδια και με την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις του Παπάγου και του Γεωργίου Παπανδρέου , που σε ένα επίπεδο πολιτικό όρθωσαν ένα ανάστημα στους αμερικανούς. Και βέβαια -είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους- ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν παρείχε τις διευκολύνσεις που ήθελαν οι αμερικανοί στον πόλεμο των έξι ημερών, γιατί θεώρησε -και σωστά-, ότι πλήττεται η εθνική κυριαρχία, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ιωαννίδη.

Οι αμερικανοί ασκούν την πολιτική τους και προωθούν τα συμφέροντα τους. Αυτό ακριβώς πρέπει να πράξουμε και εμείς. Να χειριζόμαστε τις καταστάσεις με διπλωματία, αλλά με γνώμονα το εθνικό μας συμφέρον. Στην Κύπρο, ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, δεν υπέκυψε στις πιέσεις για το σχέδιο Ανάν. Και μπορεί μεν να νικήθηκε στις εκλογές, όμως άντεξε στις πιέσεις του αμερικάνικου παράγοντα. Όχι σαν κάποιον άλλον που από το βήμα της Βουλής τους είπε "ευχαριστώ"…

Για να γίνει όμως όλα αυτά, για να υπάρξει αποτελεσματική, υπεύθυνη, αλλά ταυτόχρονα υπερήφανη εξωτερική πολιτική, απαιτείται ηγεσία που να εμπνέει, που να πιστεύει στο Έθνος και την πατρίδα. Ηγεσία που να πορεύεται πάντα με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα. Με δύο λέξεις: Ηγεσία Εθνικιστική.